8
Mayıs
2024
Çarşamba
BURSA

Büyükşehir konutları satışa çıktı

Bursa Büyükşehir Belediyesi'nin Başbakanlık Toplu Konut İdaresi (TOKİ) işbirliği ile Hamitler'de gerçekleştirdiği 948 konuttan 190'ı açık artırma usulü ile satışa çıkartıldı. 

Bursa Büyükşehir Belediyesi'nin, kentteki konut açığını kapatmak ve sosyal konut projelerine katkıda bulunmak için (TOKİ) ile ortaklaşa planladığı Hamitler Toplu Konut Projesi'nde 190 konut satışa çıkartıldı. 

Tarihi Belediye Binası Encümen Salonu'nda açık artırma ile satılan ilk konutlar sahiplerini buldu. Satışların her hafta salı günü encümende satışa çıkartılacağını belirten yetkililer, Hamitler'deki 190 konuttan sonra Akçağlayan'daki 60 konutun açık artırma ile satılacağını bildirdi. 

Konut almak isteyenlerin satış öncesinde Büyükşehir Belediyesi Acemler Ek Hizmet Binası'nda Makine İkmal Daire Başkanlığı İhale dosya almaları gerektiği hatırlatıldı. Ev sahibi olmak isteyen vatandaşlara konut bedellerini ödemeleri için 45 gün süre verildi. Yetkililer, konut satışlarıyla ilgili detaylı bilginin Büyükşehir Belediyesi'ne ait 'www.bursa.bel.tr' internet adresinden veya 444 16 00'dan İhale Şube Müdürlüğü'nden alınabileceğini bildirdi.

.
Yayın Tarihi : 6 Mayıs 2008 Salı 17:47:06


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?