7
Mayıs
2024
Salı
BURSA

Büyükşehir'den 'Kış Spor Okulları'

Bursa Büyükşehir Belediyespor Kulübü tarafından bu yıl 2.’si gerçekleştirilecek olan kış spor okulları, 15 Kasım Cumartesi günü başlıyor.

Kente vizyon katan projeleriyle Bursa’da yaşamı kolaylaştıran Büyükşehir Belediyesi, spor aktiviteleri ile de sağlıklı bireylerden oluşan bir toplum oluşturmayı amaçlıyor. Büyükşehir Belediyespor Kulübü, öğrencilere spor sevgisi aşılama ve gençlerin spor faaliyetlerinde daha aktif rol alabilmeleri hedefleriyle ‘Kış Spor Okulları’nı bu yıl 2. kez hayata geçiriyor.

Türk sporuna başarılı sporcular kazandırma gayretini taşıyan Büyükşehir Belediyesi, Kış Spor Okulları’nı 6 ile 16 yaşları arasındaki çocuklarla gençlere yönelik olarak düzenleyecek. 15 Kasım Cumartesi günü başlayacak olan kurslarda basketbol, karate ve voleybol branşlarında eğitim verilecek. Antrenmanları cumartesi ve pazar günleri, 13.30 ile 15.00 saatleri arasında yapılacak olan derslere katılmak isteyenler, Büyükşehir Belediyespor Kulübü’ne, Acemler’deki merkez binası ile 234 77 92 ve 223 20 07 numaralı telefonlardan ulaşabilecekler.

İHA
Yayın Tarihi : 8 Kasım 2008 Cumartesi 12:15:14


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?