7
Mayıs
2024
Salı
BURSA

Çalıştığı işyerini soydu!

Bursa'da bir hafta önce girdiği işyerinden onlarca içki çalarak bir gece kulübüne satan zanlı, işe gelmeyince durumundan şüphenilerek yakalandı.

Edinilen bilgiye göre, olay Osmangazi ilçesi İnönü Caddesi üzerinde bulunan bir restoranda meydana geldi. İddiaya göre, bir hafta önce işe alınan D.Ç. (23), gece yarısı işyerine gelerek içeride bulunan 5 bin YTL değerindeki rakı, viski ve absolut çalarak kayıplara karıştı.

Şahsın, gündüz işe gelmemesinden şüphelenen mekan sahipleri, durumu polis ekiplerine bildirdi. İhbar üzerine hareket geçen Bursa Emniyet Müdürlüğü Hırsızlık Bürosu dedektifleri, zanlı D.Ç.'yi gözaltına aldı. D.Ç. yapılan sorguda olayı
itiraf ederken, çalınan içki şişelerinin Santral Garaj Mahallesi'nde bir gece kulübünde idarecilik yapan A.S. (54) tarafından satın alındığı ve bir otelin deposunda saklandığı tespit edildi.

Otelde yapılan aramada içkiler ele geçirilirken, A.S. ve otel yetkilisi Y.Ö. de gözaltına alındı. Zanlının alınan ifadesinde "Alkollüydüm, çaldım. Hatırlamıyorum" dediği öğrenildi. Adliyeye sevk edilen A.S. ve Y.Ö. serbest bırakılırken, zanlı D.Ç. tutuklanarak cezaevine konuldu.

İHA
Yayın Tarihi : 20 Temmuz 2008 Pazar 12:00:08


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?