7
Mayıs
2024
Salı
BURSA

Çalı'ya kapalı yüzme havuzu

Bursa'da 29 Mart 2009’da yapılacak yerel seçimlerde kapısına kilit vurulacak 15 belde belediyesinden biri olan Nilüfer’e bağlı Çalı Belediyesi, beldeye modern bir kapalı yüzme havuzu ve sosyal tesis yaptırıyor. 

AK Partili Çalı Belediye Başkanı Ali Karamık’ın arsa satışlarından sağladığı kaynakla 1,8 milyon YTL’ye ihale ettiği havuz inşaatı tamamlanmak üzere. Şubat ayında hizmete girecek olan havuz kasabanın havasını değiştirecek. 

Eski mezbaha ve soğuk hava deposunun bulunduğu 5 dönüm arsa üzerinde inşa edilen tesis yılın 12 ayı hizmet verecek. Tesiste kapalı bir havuz, çocuk havuzu, soyunma odaları, kondisyon merkezi, sauna, Fin hamamı, masaj salonu, jakuzi, şok havuzu, kafeterya, restoran, çocuk oyun alanı, çocuklar için interaktif eğitim odaları bulunacak. 

Çalı Belediye Başkanı Ali Karamık, “Çalı’da 300’e yakın sanayici var. Bunlar yüzme havuzu, sauna hizmetleri için başka yerlere gidiyor. Tesisimiz bittiğinde onlar da burayı kullanacaklar. Çalı Belediyespor’a işletim hakkını vereceğiz. Bitişiğinde de yıkama yağlama ünitesi bulunacak. Aracıyla gelen sanayicimiz ve halkımız içeride dinlenirken, dışarıda da aracı bakımdan geçecek” dedi. 

Projesi Mimar Nizamettin Kaya tarafından çizilen ve Mahmut Demiröz’ün yükleniciliğini üstlendiği sosyal tesis ve havuz tamamlandığında Çalı’ya bambaşka bir hava verecek.

İHA
Yayın Tarihi : 3 Aralık 2008 Çarşamba 14:08:57


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?