7
Mayıs
2024
Salı
BURSA

Cani anne tutuklandı

Bursa'da, evlilik dışı ilişkisinden olan bebeğini evinin tuvaletinde dünyaya getirdikten sonra çöpe atan genç anne çıkarıldığı mahkemece tutuklandı. 

Geçen hafta Kestel ilçesindeki çöplükte ortaya çıkan olayda, çöpleri ayıran görevliler, siyah bir poşette kırmızı renkli eşofmana sarılı bir erkek bebeği cesedi bulunca, durumu polise bildirdi. Bursa Emniyet Müdürlüğü Cinayet Masası dedektifleri, olayı aydınlatmak için çalışmalara başladı. Çöplerin geldiği mahallelere göre belirli alanlara döküldüğünü tespit eden ekipler, Kale Mahallesi'nde oturan 25 yaşındaki E.H'nin kısa süre öncesine kadar hamile olduğunu ve bebeğinin ortalarda olmadığını öğrenince genç kadını gözaltına aldı. 

E.H., ifadesinde, bebeğin beş yıl boyunca arkadaşlık ettiği Cenk isimli erkek arkadaşından olduğunu, 8 aylıkken doğum sancısının tuttuğunu ve tuvalette doğurduğunu anlattı. Genç kadın, yere düşen bebeği tutabilmek için boğazına çorap doladığını, kendisinin öldürmediğini öne sürdü. Polis, bebekten aldığı parçayı, kesin ölüm sebebinin tespiti için İstanbul Adli Tıp Kurumu kriminal laboratuvarına gönderdi. "Cinayet işlemek ve suç delillerini gizlemek" suçundan adliyeye sevk edilen anne E.H.,çıkarıdığı mahkemece tutuklanarak ceza evine gönderildi.

.
Yayın Tarihi : 28 Mart 2008 Cuma 09:56:48


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?