7
Mayıs
2024
Salı
BURSA

Cani koca dehşet saçtı

Bursa'da balon satarak geçimini sağlayan 69 yaşındaki Mehmet Saraç, 12 çocuk dünyaya getiren eşi 55 yaşındaki Hediye Saraç'ı sokak ortasında pompalı av tüfeğiyle sırtından vurarak öldürdü. Polis tarafından gözaltına alınan Mehmet Saraç, “Bana çocuklarımı düşman yaptı. Ölmeyi hak etti ve öldü” dedi.


Olay, saat 02.00 sıralarında merkez Osmangazi İlçesi Mehmet Akif Mahallesi Cami Sokak üzerinde meydana geldi. Mehmet Saraç, aralarında uzun süredir şiddetli geçimsizlik bulunan eşi Hediye Saraç'la dün gece yine tartıştı. Eşine sinirlenen Hediye Saraç, torununu da yanına alarak, birlikte kalan oğulları Ali ve İhsan Saraç'ın evine gitmek üzere, Adalet Sokak'taki evlerini terk etti. Eşinin evi terk etmesiyle daha da öfkelenen Mehmet Saraç, evdeki pompalı tüfeği takip ettiği Hediye Saraç'a arkasından yaklaşıp ateş etti. Yüzüstü yere düşen eşi Hadiye Saraç'ın ölmediğini gören Mehmet Saraç eşinin sırtına bir kez daha ateş etti.

Silah sesleriyle uyananlar durumu 112 Acil Servis ve 155 Polis İmdat telefonuna bildirdi. Olay yerine gelen sağlık ekipleri tarafından yapılan ilk müdahaleden sonra Hediye Saraç, Bursa Çekirge Devlet Hastanesi'ne kaldırıldı. Doktorların yaptığı tüm müdahaleye rağmen Hediye Saraç hayatını kaybetti.


Polis tarafından gözaltına alınan Mehmet Saraç ifadesi alınmak üzere Emniyet Müdürlüğü'ne getirilirken, “Bana 6'sı kız 12 çocuğumu da düşman yaptı. Sürekli kavga ediyorduk. Ölmeyi hak etti ve öldü” dedi.

Emniyet Müdürlüğü'ndeki sorgusunun tamamlanmasının ardından Saraç, ‘kasten adam öldürmek’ suçundan mahkemeye çıkarılacak.

..
Yayın Tarihi : 8 Haziran 2008 Pazar 14:01:57


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?