7
Mayıs
2024
Salı
BURSA

Canını kardeşine verdi

Bursa'nın Mustafakemalpaşa ilçesinde, derede boğulmak üzere olan kardeşini kurtaran ilköğretim öğrencisi boğularak hayatını kaybetti.


Edinilen bilgiye göre, Mustafakamelpaşa ilçesi Lalaşahin Mahallesi'nde ikamet eden Onur Korkmaz (11) ve Yasin Korkmaz (9), arkadaşlarıyla birlikte serinlemek için Regülatör köprüsü yakınlarında dereye girdi. Korkmaz kardeşler derede bir süre yüzdükten sonra küçük Yasin boğulma tehlikesi yaşayarak, suda çırpınmaya başladı.

Kardeşinin suda çırpındığını gören ağabey Onur Korkmaz, kardeşine doğru hızla yüzerek su yüzüne çıkardıktan, sonra gözden kayboldu. Dere kenarındaki diğer çocukların feryadı üzerine olay yerine koşan vatandaşlar ve arama kurtarma ekibi, yaklaşık 10 dakikalık bir arama neticesinde ilköğretim okulu 4. sınıf öğrencisi Onur Korkmaz'ın cansız bedenine ulaştı.

Acı haberin ardından hastaneye ve olay yerine gelen talihsiz öğrencinin ailesi, sinir krizleri geçirdi. Küçük öğrencinin cansız bedenini derede bulan Hayrettin Acar isimli amatör balıkçı, "Çocukların feryadı üzerine olay yerine koştum. Geçtiğimiz yıl da aynı yerde bir ceset çıkarmıştım" dedi.
Savcılık boğulma olayıyla ilgili soruşturma başlattı.

..
Yayın Tarihi : 29 Temmuz 2008 Salı 23:16:38


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?