8
Mayıs
2024
Çarşamba
BURSA

Cavit Çağlar'ın acı günü

Eski Devlet Bakanı ve işadamı Cavit Çağlar'ın tekstilci yeğeni Ertan Topuzer, Uluabat gölüne düşmemek için dala tutunmak isterken tüfeğinin kazayla ateş alması sonucu hayatını kaybetti. İki çocuk babası Topuzer, gözyaşları arasında toprağa verildi. 

Edinilen bilgiye göre, Bursa'da yaşayan Ertan Topuzer (45) ve arkadaşı E.B. avlanmak için Karacabey'e bağlı Gölyazı köyündeki arkadaşları C.G.'nin yanına geldi. C.G.'nin sandalıyla göle açılan üç arkadaş, Halilbey adasına yanaştı. E.B. bu sırada adaya çıkmak için sandaldan inmek isterken göle düştü. Arkadaşları tarafından kıyıya çıkartılan E.B., daha sonra ıslanan kıyafetlerini kurutmak için ateş yakmak istedi. Bunun üzerine üç arkadaş ateş yakmak için çalı çırpı toplamaya başladı. Bir kayanın üzerine çıkan Ertan Topuzer, yosun kaplı kayada ayağı kayınca, göle düşmemek için yanında bulunan dala tutunmak isterken, elinde bulunan tüfeğin ateş alması neticesinde koltuk altından vurularak göle düştü. Silah sesini duyan arkadaşlarının yardımlarıyla sandala alınan Topuzer, hemen Gölyazı köyüne götürülerek, buradan da bir otomobille Uludağ Üniversitesi Tıp Fakültesi Hastanesi'ne kaldırıldı. Topuzer müdahalelere rağmen kurtarılamayarak hayatını kaybetti. 

Jandarma olayla ilgili soruşturma başlatırken, Topuzer'in iş adamı Cavit Çağlar'ın ve eşi Nursel Çağlar'ın yeğeni olduğu belirtildi. Adli Tıp Kurumu'ndan cenazesi alınan Ertan Topuzer, Üftade Camisi'nde öğle namazına müteakip kılınan cenaze namazının ardından Pınarbaşı'nda toprağa verildi. Cenaze törenine Cavit Çağlar, oğlu Mustafa Çağlar, Yeşim Tekstil Ceo'su Şenol Şankaya, aile fertleri ve çocukları katıldı.

İHA
Yayın Tarihi : 7 Ocak 2008 Pazartesi 17:31:21


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?