8
Mayıs
2024
Çarşamba
BURSA

Çavuşoğlu'ndan maç değerlendirmesi

Turkcell Süper Lig takımlarından Bursaspor'un Basın Sözcüsü Mehmet Çavuşoğlu, pazar günü oynayacakları Ankaraspor maçı ile ilgili açıklamalarda bulundu. 

Ankaraspor'un çok iyi bir takım olduğunu belirten Çavuşoğlu, "Ankaraspor çok iyi bir takım haline geldi. Başarılı sonuçlar alarak oturmuş bir takım. Çok kaliteli futbolcuları var. Bu oyuncularla üst sıraları zorluyorlar. Zaten Fortis Türkiye Kupası'nda da Galatasaray gibi güçlü bir takımı zorlayarak, 1 puan almayı başardılar. Biz bu maçı takım olarak ciddiye almak zorundayız. Bizim açımızdan çok önemli bir maç olacak. Son iki haftada Turkcell Süper Ligi'nde puan alamıyoruz. Tekrar üst sıralara tırmanabilmemiz için bu maçtan 3 puanla ayrılıyız. Artık Turkcell Süper Ligi'nde iç saha dış saha diye bir şey kalmadı. Her takım her yerde galip gelebiliyor. Özellikle bu sezon ayağa pas yapan, topla daha çok oynayan takımlar sahadan gülerek ayrılıyor. Çok zor bir maç olacak ama almamız gerekiyor" diye konuştu.

"TARAFTARIMIZ İNANILMAZ" 

Bursaspor taraftarının hiç bir takımda olmadığını belirten Çavuşoğlu, "Taraftarımızın takımımıza çok büyük bir desteği var. Futbolcular maçları taraftarı önünde daha rahat oynayabiliyorlar. Takımla taraftar arasındaki birlikteliği yakaladık. Bu birlikteliği sürdürürsek, kazanamayacağımız hiç bir maç yok. taraftarımız takımı mağlup olduğunda bile destekliyor. Bu da taraftarımızı inanılmaz kılıyor. Bu yüzden futbolcularımız arzu ve isteklerini sahaya yansıtarak, taraftarın bu kadar desteğiyle takımı hakkettiği yerlere getirmeliler" şeklinde konuştu.

"ZAMAN ZAMAN SIKINTILAR YAŞANABİLİR" 

Her takımda zaman zaman sıkıntılar yaşanabileceğini belirten Bursaspor Basın Sözcüsü Mehmet Çavuşoğlu,"Zaman zaman her takımda olduğu gibi bizde de sıkıntılar yaşanabilir. Teknik heyetimiz ve futbolcularımız bunların üstesinden gelecek kalitedeler. Biz takım olma yoldunda iyi bir şekilde ilerliyoruz. Takımdaki arkadaşlık ve dostluk çok iyi. Futbolcularımız ve teknik heyetimize güvenimiz tam. Dediğim gibi taraftarın önünde takımlar daha rahat oluyor. İnşallah biz de bu hafta taraftarımızın desteğiyle 3 punı alıp, üst sıralara doğru ilerlemeyi hedefliyoruz" dedi.

İHA
Yayın Tarihi : 31 Ekim 2008 Cuma 17:53:26


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?