7
Mayıs
2024
Salı
BURSA

'Çekler bizden çekinsin'

Avrupa Ümitler Şampiyonası Eleme Grubu maçında 6 Eylül'de Bursa'da Çek Cumhuriyeti ile karşılaşacak olan Ümit Milli Takımı, hazırlıklarını sürdürüyor. 

Bursaspor Özlüce Spor Tesisleri'nde dün akşam saatlerinde 1.5 saat antrenman yapan ay-yıldızlıların neşeli ve hırslı oldukları gözlendi. Ümit Milli Takım Teknik Direktörü Hami Mandıralı, Çek Cumhuriyeti maçının kendileri açısından çok önemli olduğunu belirtti. Takım olarak maça hazır olduklarını ifade eden Mandıralı, "Cumartesi gününe kadar daha da hazır olacağız. İnşallah taraftar da gelip bizi desteklerse oyuncularımız 3 puanı alıp yoluna devam etmek istiyor" dedi. 

Çek Cumhuriyeti'nden çekinmediklerini kaydeden Mandıralı, "Biz Türk Futbol Milli Takımı olarak kimseden çekinmiyoruz. Artık dünya bizden çekiniyor. Biz kendi yeteneklerimizi sahaya yansıttığımız zaman yenemeyeceğimiz takım yok. Bunu büyüklerimiz gösterdi. Şimdi gençlerimiz gösterecek. Biz hazırız, maça kadar daha iyi olacağız. Cumartesi taraftarın gücüyle inşallah 3 puanı alıp yolumuza devam edeceğiz" diye konuştu. 

Beşiktaş'ın genç forvet oyuncusu Batuhan Karadeniz ise, 3 puan için kenetlendiklerini belirterek, "Ancak 3 puandan önce taraftarı arkamıza almamız lazım. Bursa'da oturan herkesi maça bekliyoruz. İnşallah onların sayesinde maçı kazanacağımızı düşünüyorum. Biz Türk Milli Takımıyız. Dünya bizden çekiniyor. Biz kimseden çekinmiyoruz. Çıkıp oynayacağız, kendimiz gibi oynarsak yenemeyeceğiz takım yok" dedi. 

Bursalıları maça davet eden Ümit Milli Takım Teknik Direktörü Hami Mandıralı, Bursaspor yönetimine de teşekkür ederek, "Bursa'da çok güzel bir ortam var. Bursaspor'a böyle bir imkanı bize sağladığı için teşekkür ediyoruz" şeklinde konuştu.

İHA
Yayın Tarihi : 3 Eylül 2008 Çarşamba 12:22:36


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?