7
Mayıs
2024
Salı
BURSA

Çelik'ten maç değerlendirmesi

Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanı Faruk Çelik, hafta sonu oynanacak Bursaspor, Galatasaray karşılaşmasıyla ilgili olarak, "Galatasaray'ı yenmemiz gerek, Bursaspor'un motivasyonu buna müsait. Artık bir lider olalım" dedi.


Bursa Valiliği'nde düzenlenen bayramlaşma töreninde gazetecilerin sorularını cevaplandıran Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanı Faruk Çelik, çok iyi çıkış yapan Bursaspor hafta sonu karşılaşacağı Galatasaray'ı yenmesi gerektiğini ifade ederek, "Galatasaray'ı yenmemiz gerekiyor. Yani takımın motivasyonu buna müsait. Seyirci de yoğun bir destek sağlayacak, büyük bir seyirci desteği de olacak. Takım da iyi. Galatasaray da son maçında fevkalade iyiydi, ama ben Bursaspor'un bu engeli de aşacağına inanıyorum, yani artık bir lider olalım" diye konuştu.

Bu arada Bursaspor'un stat projesine de değinen Bakan Çelik, bu yöndeki çalışmaların sürdüğünü kaydederek, sözlerini şöyle sürdürdü; "Bursa yeni bir stada kavuşacak. Onun altyapı çalışmaları şu anda sürdürülüyor. Mevcut stat yeri veya farklı bir şey olabilir mi? O konulardaki verilerimiz maliyet hesaplarımız netleşince Bursa Stadı da yenilenecek veya yenisi yapılacak. Bursaspor iyi gidiyor. İyi gitmesini de temenni ediyoruz. Çok uzun sürmez. Mevcut stat yeriyle ilgili değerlendirmelerimiz 5-10 gün içinde şekil alır Türkiye'nin ihracatta 2. olan, 4. de büyük şehri Bursa'nın ve Bursaspor'un layık olduğu yerlerde olması gerekiyor. Güzel bir başlangıç oldu. Umuyorum ki Bursaspor bu başarılarını sürdürecek. Biz de Bursa'da soluyan, Bursa'da yetişmiş insanlar olarak, Bursaspor'a her alanda katkı sağlamaya, katkı vermeye devam edeceğiz. Bu bayram içinde değerlendirme imkanımız olacak".

iha
Yayın Tarihi : 30 Eylül 2008 Salı 20:01:56


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?