7
Mayıs
2024
Salı
BURSA

Celil Çolak aday adayı

Harita ve Kadastro Mühendisleri Odası Bursa Şubesi Başkanı Celil Çolak, AK Parti'den Nilüfer belediye başkanlığına aday adayı olduğunu açıkladı.


AK Parti ilçe teşkilatına müracaat dilekçesini veren Celil Çolak, "Geride kalan 5 yılda yapılan, önceki dönemlerle kıyaslanamayacak projeler, Türkiye'nin 4. büyük şehri Bursa'nın modern yüzünü ortaya çıkarmaya başladı.

AK Parti'nin mahalli idarelere getirdiği yeni ruh sayesinde, Büyükşehir Belediyesi ile el ele veren ilçe belediyeleri şehrin vizyonunu değiştirirken, Bursa'ya değer ve hayat kalitesi katma adına önemli işlere imza attılar. İlçe sınırları genişleyen Nilüfer'in de AK Partili bir belediyeden hak ettiği hizmetleri alabilmesinin ve gerçekten Nilüfer'de yaşamanın ayrıcalık olduğunu görebilmenin vaktidir.

Bursa'ya 5 yıl kamu hizmetinde, yaklaşık 7 yıldır da akademik oda yöneticisi ve başkanı olarak hizmet etmenin gururunu yaşamaktayım. Artık, bilgimi, tecrübemi Bursa'mızın güzide ilçesi Nilüfer'e hizmet için kullanabilmenin mutluluğunu ve heyecanını tatmaya hazırım" dedi.
Konuşmasının ardından Çolak, başvuru dosyasını AK Parti Nilüfer İlçe Başkanı Metin Düvencioğlu'na teslim etti.

İha
Yayın Tarihi : 27 Aralık 2008 Cumartesi 16:14:54


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?
Yorumlarınız
ALİ RIZA COŞKUN ÖZER IP: 88.231.60.xxx Tarih : 27.12.2008 17:10:36

HACIM,BAŞKANIM VE SEVGİLİ KARDEŞİM, ALLAH YAR VE YARDIMCIN OLSUN, UTANDIRMASIN, HAYIRLI ETSİN, DUALARIMIZ SENİNLE, BAŞARILAR DİLİYORUM, GÜMÜŞHANE DEN SELAM VE DUA İLE.... SAYGILAR SUNARIM.... ARCÖZER