7
Mayıs
2024
Salı
BURSA

Cesedi evinin çatısında bulundu

Bursa'nın Mustafakemalpaşa ilçesinde bir haftadır kendisinden haber alınamayan yaşlı adamın cesedi, kendine ait evin çatısında bulundu. 

Edinilen bilgiye göre, Mustafakemalpaşa ilçesine bağlı Taşköprü köyünde yalnız yaşayan Rasim Fidan (75), 26 Ağustos tarihinde evinden ayrıldı ve kendisini bir daha kimse görmedi. Bir hafta sonra evin etrafından kötü kokular gelmesiyle gerçek anlaşıldı. Bulunması için kayıp ihbarında da bulunulan yaşlı adamın cesedi, evinin çatısında bulundu. Köy muhtarı Fahrettin Aytoğan, "Rasim Fidan 3-4 yıldır yalnız yaşıyordu. 26 Ağustos Salı günü evden çıkıp gitmiş, kendisinden bu güne kadar haber alınamadı. Çocuklarını arayıp 'Size mi geldi?' diye sorduk. Kayıp ihbarında bulunduk. 2 Eylül Salı günü saat 20.30 sıralarında evinin etrafından kokular geldiğini farkettik. Evinin üzerinde asma çardağı var oraya çıkmış ve orada ölmüş. 2007 yılında da kalp krizi geçirmiş ve sağ tarafında kısmi felç meydana gelmişti. Sanırım yine kalp krizi geçirdi" dedi. 

Olay yerine gelen cumhuriyet savcısı, cesedi kesin ölüm sebebinin belirlenmesi için Bursa Adli Tıp Kurumu'na sevk ederken, olayla ilgili soruşturma başlatıldı.

İHA
Yayın Tarihi : 3 Eylül 2008 Çarşamba 19:13:25


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?