7
Mayıs
2024
Salı
BURSA

Çevik Kuvvet köy okulunu onardı

Bursa Emniyet Müdürlüğü Çevik Kuvvet Şubesi tarafından Orhaneli ilçesine bağlı Sırıl köyündeki ilköğretim okulu onarılarak, öğrencilerin hizmetine sunuldu. 

Sırıl köyünde yapılan törene Bursa Emniyet Müdürü Tahsin Demir, Müdür Yardımcısı Sığrıl Tuğ, Çevik Kuvvet Şube Müdürü Murat Pala ve 50 kadar çevik kuvvet mensubu ile Milli Eğitim Müdürlüğü yetkilileri katıldı. 130 haneli köyde 21 öğrencinin eğitim gördüğü ilköğretim okulunda birkaç ay önce incelemelerde bulunan yetkililer, okulu kardeş okul ilan etmişti. Çevik kuvvet personeli arasında toplanan paralarla okulun sıva ve badana işleri yapılarak, sınıfa yeni sıralar, masalar ve yazı tahtası alındı. Ayrıca yine çevik kuvvet organizasyonuyla hayırseverlerden toplanan çanta, oyuncak, kırtasiye malzemeleri ve giyim eşyaları, Emniyet Müdürü Tahsin Demir tarafından öğrencilere dağıtıldı. 

Törende konuşan Emniyet Müdürü Demir, "Çevik kuvvet mensuplarını bu örnek davranışlarından dolayı kutluyorum. Bu minik yavruları sevindirmek kadar güzel bir şey yoktur. Okulumuz yenilendi. Hayırlı uğurlu olsun" dedi.

İHA
Yayın Tarihi : 18 Mart 2008 Salı 10:55:13


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?