7
Mayıs
2024
Salı
BURSA

Çivili ekmeği ısırınca dişlerinden oldu

Bursa'da içinden 5 santimetrelik çivi çıkan ekmeği ısırıp 2 dişi kırılan şahıs, ekmeği aldığı fırın hakkında suç duyurusunda bulundu. 

Edinilen bilgiye göre, merkez Osmangazi ilçesinde TEKEL bayisi işleten Abdullah Özdemir (43), iş yerine 50 metre uzaklıktaki marketten ekmek alıp akşam yemeği için evine gitti. Eşi ve 4 çocuğuyla birlikte sofraya oturan ve ekmek yerken 2 dişi kırılan Abdullah Özdemir, ekmeğin içindeki 5 santimetrelik çiviyi görünce şaşkına döndü. Özdemir, "Ekmeği yapan fırıncıya telefon edip olayı anlattım. Bana olabileceğini söyledi. Kırılan dişlerimin hesabını soracağım. Savcılığa suç duyurusunda bulundum. Şikayetçiyim" diye konuştu. 

Ekmeği satan market sahibinin ise yaşanan olay sonrası çok üzüldüğünü söyleyerek, "Her gün aynı fırından yüzlerce ekmek alıyorum, kontrol etmem mümkün değil" dediği öğrenildi. 

Öte yandan, merkez Yıldırım ilçesi Yavuzselim Mahallesi'nde de Metin Aydemir isimli vatandaşın marketten aldığı ve büyük bir ekmek şirketi tarafından üretilen ekmekte hayvan dışkısı bulundu. Metin Aydemir'in, Tarım İl Müdürlüğü laboratuvarlarında incelettiği ekmekle ilgili suç duyurusunda bulunacağı belirtildi.

İHA
Yayın Tarihi : 6 Mart 2008 Perşembe 11:12:30


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?