7
Mayıs
2024
Salı
BURSA

Çocuklar yine babalarına teslim edildi

Bursa'da 12 yaşındaki kızını odaya kilitleyip hortumla ve yumrukla dövdüğü iddia edilen baba, savcılık tarafından serbest bırakıldı. Babasını şikayet eden O.A ile koruma altına alınması için polis merkezinde tutulan 2 kardeşi, yine babalarına teslim edildi. 

Alınan bilgiye göre,merkez Yıldırım İlçesi Yeşil Mahallesi Kaymakam Nihat Caddesi Hacıbekir Çıkmazı'nda oturan 5. sınıf öğrencisi O.A. önceki gece kendisini odaya kapatıp hortumla dövdüğünü iddia ettiği babasının elinden kaçıp geceyi komşularında geçirmişti. 

Dün İlçe Emniyet Müdürlüğü'ne gidip polise babasını şikayet eden O.A., "Babamın baskılarına dayanamayan annem A. A., bir süre önce evi terk etti. Kumar oynayan babam kaybedince sinirini benden ve kardeşlerim 11 yaşındaki D.A. ile 4 yaşındaki E.A.'dan alıyor. Beni odaya kilitleyip hortumla ve yumrukla dövüyor" dedi. 

Vücudundaki izleri gösteren O.A. bir daha aynı eve dönmek istemediğini belirtip polislerden yardım istedi . Şikayet üzerine gözaltına alınan Baba D.A., bugün savcının talimatıyla adliyeye çıkartılmadan serbest bırakılırken, çocukları ise yine kendisine teslim edildi.

.
Yayın Tarihi : 18 Haziran 2008 Çarşamba 15:08:03


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?