7
Mayıs
2024
Salı
BURSA

Çocuklardan oyuncak seferberliği

Bursa Büyükşehir Belediyesi Yerel Gündem 21 Çocuk Meclisi tarafından gerçekleştirilen ‘Oyuncak Projesi’yle gönüllü çocuklar dağ yöresinde arkadaşlarıyla oyuncaklarını paylaştılar. 

Büyükşehir Belediyesi Yerel Gündem 21 Çocuk Meclisi üyelerinin kültür buluşmaları kapsamında hayata geçirilen ‘Oyuncak Projesi’, küçüklerin yüreklerinde taşıdığı sorumluluk bilincini gözler önüne serdi. Etkinlik sebebiyle dağ yöresindeki Epçeler Köyü’nde gerçekleştirilen organizasyona Epçeler’in yanı sıra Pınarcık, Dağdibi ve Büyük Deliler köylerinde yaşayan çocuklar da katıldı. 

Küçükler kadar ailelerinin de yoğun ilgi gösterdiği programa, Davutkadı Eşref Evcil İlköğretim Okulu öğrencilerinin ‘Mehter Takımı’ da gösterileriyle renk kattı. 

Eğlenceli aktivitenin mimarı olan Çocuk Meclisi üyeleri, keyifli bir günü paylaştıkları 3 - 6 yaş arasındaki miniklere oyuncak dağıttı. Kardeşliğin en güzel örneğinin yaşandığı buluşmada, Yerel Gündem 21 Çocuk Meclisi üyeleri, “Yaşadığımız yerin şehir merkezi veya dağ yöresi olup olmamasının bir önemi yok. Asıl önemli olan, bulunduğumuz kentte ve ülkemizde barış içinde yaşamamızdır. Bizler küçük kardeşlerimizle buluştuğumuz bu ziyaretle büyüklerimize dostluk mesajı vermek ve bizim oyuncaklarımıza kardeşlerimizin de sahip olmalarını istedik” diye konuştular.

.
Yayın Tarihi : 18 Nisan 2008 Cuma 13:22:15
Güncelleme :18 Nisan 2008 Cuma 13:25:55


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?