8
Mayıs
2024
Çarşamba
BURSA

Çöp evden 4 kamyon çöp çıktı

Bursa'da içinde tavşan ve koyunların da bulunduğu bir evden 4 kamyon dolusu çöp çıktı. 

Çiftehavuzlar Özcan Caddesi 140 numarada oturan ve akli dengesinin yerinde olmadığı belirtilen Gülizar Eren'e ait evden 4 kamyon çöp çıkartıldı. Olay, mahalle sakinlerinin durumu belediye ekiplerine haber vermesi üzerine anlaşıldı. Çevreye kötü koku yayıldığını anlayan mahalle sakinleri, kokunun gittikçe arttığını anlayınca Temizlik İşleri Müdürlüğü'nü aradı. İhbarı değerlendiren ekipler, gördükleri karşısında şok oldu. Evin bütün odalarının çöp dolu olduğunu gören ekipler, kötü kokuya dayanamayarak kendilerini dışarı attı. Evden 4 kamyon çöp çıkaran temizlik ekipleri, çöpün yanı sıra evde bulunan tavşan, tavuk ve çok sayıda koyunu belediyenin hayvan barınağına gönderdi. 

Hayvanların evin içersinde nasıl yaşadığı ve ne yedikleri ise merak konusu oldu. Kendisine kimsenin bakmadığını iddia eden ve akli dengesinin yerinde olmadığı belirtilen Gülizar Eren, eşyaları neden topladığını bilmediğini söyledi. Çöplerin arasında bulunan ekmek parçasını yiyen Gül, "Eşyalarım daha önceden vardı. Akrabalarımın biri Bursa'da, biri İstanbul'da. Çalışarak, çuval yaparak geçimimi sağlıyorum" dedi. 

Mahalle sakinleri ise kadının çöp toplamasından rahatsız olduklarını ancak yapılacak bir şey olmadığını ifade etti. Komşuları da, kardeşlerinin kendi evlerine götürmesine rağmen Gülizar Eren'in tekrar gelip çöp topladığını söyledi. 

Evden kamyonlarca çöp çıkaran belediye ekipleri ise, daha önce hiçbir evden 4 kamyon çöp çıkarmadıklarını söyledi.

İHA
Yayın Tarihi : 27 Ağustos 2008 Çarşamba 11:45:58
Güncelleme :27 Ağustos 2008 Çarşamba 11:50:07


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?