7
Mayıs
2024
Salı
BURSA

'Cumalıkızık' başkana ödül getirdi

Yaptığı birçok başarılı çalışma ile göz dolduran Yıldırım Belediye Başkanı Özgen Keskin, Özel Kalem Türkiye Yerel Yönetim Dergisi tarafından da ödüle layık görüldü.

Keskin, “3. Bin Yılda Yaşayan Osmanlı Köyü Cumalıkızık Projesi” ile yılın büyükşehir ilçe belediye başkanı ödülünü almaya hak kazandı.

İstanbul Bahçeşehir Üniversitesi Beşiktaş Kampüsü’nde gerçekleştirilen ödül törenine milletvekilleri, çeşitli illerin valileri ile birçok büyükşehir ve ilçe belediye başkanı katıldı. Tarihi kültürel mirası koruma ve yaşatma kategorisinde ödüle layık görülen Yıldırım Belediye Başkanı Özgen Keskin, ödülünü Prof. Dr. Zekai Görgülü’nün elinden aldı.

Keskin, “ben yok biz varız” anlayışı ile Yıldırım Belediyesi olarak birçok başarılı projenin altına imzalarını attıklarını belirterek, “Cumalıkızık projesinde emeği geçen tüm arkadaşlarım adına bu ödülü alıyorum. Yıldırım Belediyesi olarak gerçekten de iyi bir takımız, takım ruhuyla çok sayıda projeyi Yıldırım’da uygulamayı başardık. Cumalıkızık projesi de bunlardan biri. Sadece Yıldırım’ın değil Bursa’nın da göz bebeği olan Cumalıkızık’ta tarihi kültürel mirasımızın en güzel örneklerini görmek mümkün. Bu tarihi değerlere sahip çıkıp onları yaşatmak bizlerin en önemli görevlerinden biri. Bu ödüle bizi layık gören Özel Kalem Dergisi ekibine teşekkür ediyor, başarılar diliyorum” diye konuştu.

İHA
Yayın Tarihi : 20 Aralık 2008 Cumartesi 12:32:45


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?