7
Mayıs
2024
Salı
BURSA

Dadaşlar Güzelyalı'da buluştu

Güzelyalı beldesinde yaşayan Erzurumlu dadaşlar, yat limanında düzenlenen dayanışma gecesinde biraraya gelerek unutulmaz bir gün yaşadı. 

Mudanya-Güzelyalı Erzurumlular Derneği tarafından Güzelyalı Belediyesi ile organize edilen dayanışma gecesi, Yat Limanı'nda Erzurumlu sanatçıların katılımıyla gerçekleştirildi. Dadaşların gecesine, Güzelyalı Belediye Başkanı Selçuk Mutlu, Mudanya-Güzelyalı Erzurumlular Dernek Başkanı Gündüz Güler, Artvinliler Derneği Başkanı Dursun Kurtuluş, belediye meclis üyeleri ve çok sayıda vatandaş katıldı. TRT sanatçısı Erzurumlu Yavuz Değirmenci, en iyi türküleri hemşerileri için okurken, Teyo Emmi ise yaptığı esprili konuşmalarıyla yüzlerce insanı kahkahaya boğdu. 

Gece sonunda belediyeye sağladığı destekten ötürü teşekkür eden Dernek Başkanı Gündüz Güler, bu tür kaynaşma ve dayanışma gecelerinin daha da pekiştirileceğini söyledi. 

"Vatanın her bir köşesi bizler için önemlidir" diyen Belediye Başkanı Selçuk Mutlu ise, "Bizler kesinlikle bölge ayrımcılığı yapmıyoruz. Mudanya-Güzelyalı Erzurumlular Derneği tarafından düzenlenen bu dostluk gecesine destek olabildiysek ne mutlu. Sizleri hep bir arada böylesine güzel bir ortamda eğlenirken görmekten son derece büyük bir keyif aldım" dedi.

.
Yayın Tarihi : 1 Temmuz 2008 Salı 13:30:48
Güncelleme :1 Temmuz 2008 Salı 13:38:17


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?