8
Mayıs
2024
Çarşamba
BURSA

Demetevler köprüsü hizmete açıldı

Yıldırım Belediyesi ile Bursa Kasaplar Odası iş birliği ile yapılan köprü hizmete açıldı.

Kurban bayramlarında yaşanan trafik yoğunluğunu gidermek amacıyla kurban pazarı yanına yapılan köprü ayrıca Demetevler'i Şirinevler'e bağlıyor.

Açılış töreninde konuşan AK Parti Bursa Milletvekili Ali Kul, "Bugün ülkemizde, devlet ile milletin arasında kurulan köprüyü kimsenin yıkma ihtimali yok. Onun için Allah, devletimize ve milletimize zeval vermesin. Beş sene içinde Yıldırım'da yapılan icraatları elimizi vicdanımıza koymak suretiyle değerlendirmek zorundayız" dedi.

Hizmetlerin çoğunun gerçekleştirildiğini belirten Yıldırım Belediye Başkanı Özgen Keskin ise, "Göreve geldiğimizden bu yana, yerel ve genel olarak, milletvekillerimizle, halkımızla, sivil toplumumuzla gece demeden, gündüz demeden, cumartesi pazar demeden, uykularımızı raflara kaldırarak hizmet vermeye devam ediyoruz. Bu dönemde 165 projeyi hayata geçirdik. Bunun mutluluğunu yaşıyoruz. Elbette bütün hizmetler bitmedi, ama çoğu bitti, azı kaldı. Önümüzdeki dönemde ise geride kalanları tamamlayıp, dört dörtlük bir hizmet sunarak, sizlerin gönlünde taht kurmaya devam etmek istiyoruz. Bazıları çıkıp birşeyler söylüyor. Bunu doğal karşılamak lazım. Çünkü, seçimler yaklaşıyor. Demokraside bu çok normaldir. Biz bunlara alınmayız, gocunmayız. Hiç kimse, işittiği halde duymayanlar kadar sağır, baktığı halde görmeyenler kadar kör olamaz" diye konuştu.

Dünyayı etkileyen krizin, Türkiye'de çok hafif bir şekilde atlatıldığına dikkat çeken Yıldırım Kaymakamı Turhan Arvaz ise, "Biz, 1929 yılında dünya krizden kırılırken, çok hafif atlattık. Şu anda da öyle bir kriz söz konusu. Olaylar öyle bir hale geldi ki, artık bir ülke, '25 milyar dolar veren gelsin alsın ülkeyi' diyor. Dünya ülkeleri bu krizi çok ağır geçiriyor. Dünyada böyle bir büyük bunalım varken, bizde ufak tefek sıkıntılar var. Bunu kabul ediyoruz. Ama biz çok kolay atlatıyoruz. Bunun formülü ise, devlet ile vatandaşın iş birliği içinde olmasıdır" şeklinde konuştu.

İHA
Yayın Tarihi : 5 Aralık 2008 Cuma 21:55:33


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?