7
Mayıs
2024
Salı
BURSA

Dengiz adliyeye sevk edildi

Bursa'da 3 ay önce oğluna yaptığı helikopterli sünnet düğünü ile gündeme gelen ve dolandırıcılık iddiasıyla gözaltına alınan emlakçı İsmail Dengiz ve 2 çalışanı adliyeye sevk edildi. 

Bursa Emniyet Müdürlüğü'nden yapılan açıklamaya göre, emlak danışmanlığı yapan Selim Ş. ve ağabeyi Halim Ş. Cumhuriyet Başsavcılığı ve Asayiş Şube Müdürlüğüne başvurarak, Beşevler Mahallesi'nde emlak ofisi bulunan İsmail Dengiz (47) ve yanında çalışan Hüseyin P. ile Ramiz S. tarafından dolandırıldıklarını iddia etti. 147 bin YTL'lik bölümünü ödedikleri bir gayrimenkulun tapusunu alamayan ve bu arsanın hala internette satışta olduğunu öğrenen Selim Ş. dolandırıldığı iddiasıyla şikayetçi oldu. İsmail Dengiz'in öğretmen Süleyman S.'yi de 31 bin YTL dolandırdığı iddia edildi. 

Gözaltına alınan İsmail Dengiz, şikayetçi Selim Ş.'den alacağı olduğunu ifade ederek, "Bunu istedim. Ayrıca bana iftira attılar" dedi. İsmail Dengiz'in yanında çalışan Hüseyin P. ve Ramiz S. de kendilerine yönelik suçlamaları kabul etmediler.
Dolanndırıcılık Bürosu ekipleri tarafından gözaltına alınan emlak kralı İsmail Dengiz ile iki çalışanı sorgunun ardından adliyeye sevk edildiler. Emniyet Müdürlüğü çıkışında gazetecileri görünce, geri dönmek isteyen İsmail Dengiz ile polisler arasında kısa süreli gerginlik yaşandı. 

İsmail Dengiz, 21 Ağustos'ta, 15 yıl sonra dünyaya gelen oğlu Tahsin Dengiz için helikopterli bir sünnet düğünü düzenlemişti. Dengiz, gerekirse oğulunu F 16 ile gezdireceğini söylemişti.

İHA
Yayın Tarihi : 26 Kasım 2008 Çarşamba 15:26:06


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?