7
Mayıs
2024
Salı
BURSA

Deniz Seki basından dertli!

Ünlü şarkıcı Deniz Seki, sevgilisi Hüsnü Şenlendirici'den dayak yediği iddialarını yalanladı. Deniz Seki, bu tür haberlerden rahatsız olduğunu söyledi.

İşadamı Haldun Kabaoğlu'nun oğlu Cenk Kabaoğlu, Nurettin Kırcal'ın kızı Derya Kırcal'ın düğün töreninde sahne alan Deniz Seki, birbirinden hareketli parçalarla dinleyenleri coşturdu.

Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanı Faruk Çelik de nikah şahitliği yaptı. Düğünde yeni şarkılarını seslendiren Deniz Seki, sevenlerine unutulmaz bir gün yaşattı.Konser sonrası basın mensuplarının sorularını cevaplayan Deniz Seki, sevgilisi Hüsnü Şenlendirici'den dayak yediği ve başına 4 dikiş atıldığı yönündeki haberleri yalanladı.

Basın camiasından çok sevdiği insanların kendisi hakkında yalan haber yazdığını ileri süren Seki, "Bunlar külliyen yalan. Son iki gündür böyle bir taşlama bombardımanıyla karşı karşıyayım. Bir takım mecralar ve yalan haberler beni ve Hüsnü'yü rahatsız etmiş durumda. Biz kendi halimizde, çok zor bir aşkın içinden sıyrıklarla, yaralarla, berelerle çıkmaya çalışıyoruz. Kendimizce aşkı yaşamaya çalışırken, bir takım mecraların hiç birşey bilmeden sanki biri bizi gözetliyor evine kamera koymuşçasına ve herşeyden eminmiş gibi altına bir de imza atmadan, bazıları da imzasını atarak saçma sapan dedikodulara bizi maruz bırakıyor. Bunun için onlara çok kırgınım" dedi.

Yeni çıkacak albümünde, Hüsnü Şenlendirici'nin de katkıları olduğunu söyleyen Seki, şöyle konuştu: "Bu albümü bir an önce çıkarmak istiyorum. Çünkü bu albümde çıkan haberlerle ilgili o kadar çok şey söyledim. Bu haberlerle ilgili bu seferkiler biraz daha fazla acıttı canımı. Çünkü bunlar şerefine, haysiyetine namusuna zarar veren şeyler. Bu tür karalamalar yeni tanıştığım durumlar değil ama bu seferkiler canımı çok acıttı. Daha önce çıkan haberlerin de bir gerçekliği vardı. Ben bir aşk kazasına uğradım. Hiç istemeden, kaçarak bir şeye yakalandım ama bunun da aslan gibi arkasında durdum. Bunun arkasından bize ait olmayan, hiç de yakışmayan ellerimle, tırnaklarımla kazıdığım kariyerimi, toprakla çamurlamaya çalışan herkese buradan şarkılarımla, yeni albümde cevap vermek istiyorum. Ben müziğimi yapmak istiyorum. Şarkılarımı söylemek istiyorum. Hüsnü bey de aynı şeyleri yapmak istiyor."

İHA
Yayın Tarihi : 20 Temmuz 2008 Pazar 15:50:29


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?