7
Mayıs
2024
Salı
BURSA

Dereçavuş'a yeni hizmet binası

Bursa'nın Dereçavuş Mahallesi'nde, içinde sağlık, muhtarlık, düğün-nişan, doğalgaz-elektrik tahsilatı gibi çeşitli kamu hizmetlerinin görülmesi amacıyla yapılacak olan hizmet binasının temeli, Bursa AK Parti Milletvekili Ali Kul ve Osmangazi Belediye Başkanı Recep Altepe tarafından atıldı. 

Başkan Recep Altepe yaptığı açıklamada, "Son 4 yıl içinde 30'u aşkın hizmet binası yaparak mahallelilerinin hizmetine sunduk. Toplam 330 metrekare üzerine kurulacak olan binanın 350 bin YTL'ye mal olmasını bekliyoruz. Dereçavuş gibi şehir merkezine uzak yerler için fatura gibi şeylerin yatırılması zor oluyor. Bunun için böyle bir bina yapma ihtiyacı duyduk. Halkımız için hiçbir fedakarlıktan kaçınmadık, kaçınmayacağız" dedi. 

Milletvekili Ali Kul ise, "Dünyanın en büyük şehirlerinden ve en güzel şehirlerinden birinde yaşıyoruz. Biz vatandaşımıza hizmet edebilmek için varız. Bu şehre hizmet etmek bizim için büyük bir onurdur" şeklinde konuştu. 

Konuşmaların ardından kurban kesilerek Kul ve Altepe butona bastı. Altepe ve Kul, Dereçavuş Mahallesi sakinleriyle sohbet edip meselelerini dinledi.

İHA
Yayın Tarihi : 30 Ekim 2008 Perşembe 20:58:28


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?