7
Mayıs
2024
Salı
BURSA

Derya Baykal, hayranlarıyla buluştu

Bursa'da bir iplik mağazasının açılışı için gelen Derya Baykal, hayranlarının büyük ilgisiyle karşılaştı. Baykal, krizin sinema ve tiyatroyu etkilemeyeceğini belirterek, "Krizin tek katkısı, sanatın değer kazanmasına neden olması" dedi. 

Bursa'da bir mağaza açılışına katılan Derya Baykal, hayranlarıyla bol bol fotoğraf çektirirken, basın mensuplarının sorularını da yanıtladı. Bursa'da olmaktan mutlu olduğunu ifade eden Baykal, "Bursa'da gerçekten çok seyircimiz var. Zaten Bursalılar da çok hamarat. Ben örgü işini çocukluğumdan beri yapıyorum. Programlarda seyircilerimizle birlikte güzel işler yapıyoruz. Benden öğrendikleri bilgileri ve kendi bildiklerini birleştirdiklerinde çok güzel şeyler ortaya çıkıyor. Zaman zaman ben de onların fikirlerini alarak değişik şeyler yapmaya çalışıyorum. Böylece örgüye başka bir bakış açısı kazandırdığımızı düşünüyorum. Ayrıca dünyada örgü kulüpleri var. Hanımlar hem gidip örgü yapıyor hem de sohbet etme imkanı buluyor. Hatta, ben New York'ta erkekler içinde böyle bir kulübün olduğunu duydum. Türkiye'de de bazı yerlerde mevcut. Keşke bunları çoğaltma imkanımız olsa" dedi.

"ALTIN PORTAKAL'IN DÜNYA ÇAPINDA BİLİNMESİ GURUR VERİCİ" 

Altın Portakal Festivali ile ilgili sorulan soruya ise Derya Baykal, "Altın Portakal Ödül Festivali'nin dünya çapında bilinmesi gerçekten çok gurur verici bir şey. Nurgül Yeşilçay'ın oyunculuğunu çok beğeniyorum. Dünyada krizin olması sinemayı etkilemez. Çünkü kriz zamanlarında özellikle sanat, tiyatro sanatı, sinema gibi şeyler çok iyi iş yapar. Kriz, iyi ve güzel bir şey değil. Fakat tek iyi yanı sanatın değer kazanması olacak diye düşünüyorum. Umarım tiyatrolar bu krizde iyi işler yapar. İnsanlar kriz ile birlikte üzerlerine düşen kötü stresi sanatla atarlar. Bu konu sadece benim gözlemlediğim bir şey değil. Çoğu insan bunları gözlemliyor ve benim gibi düşünüyor. Benim de bir film projem var. Henüz yapımcılarım açıklamadığı için bir şey söylemek istemiyorum. Ancak şunu söyleyebilirim ki, çok değişik bir rol olmasa da herkesin oynamak isteyeceği bir rol. Bana verilen bu rol, bir anne rolü. Ayrıca bir tiyatro projem var. Şu an yapmakta olduğum televizyon programımı daha değişik formatla sahneye yansıtmak istiyorum. Kadınlara yönelik bir oyun olacak ama erkekleri de beklerim" şeklinde konuştu. 

Derya Baykal, yaptığı konuşmanın ardından hayranlarıyla sohbet ederek örgü ile ilgili ipuçları verdi.

İHA
Yayın Tarihi : 25 Ekim 2008 Cumartesi 20:17:15


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?