7
Mayıs
2024
Salı
BURSA

Dev gemiyle rüya gibi tatil fırsatı

Korupark Alışveriş Merkezi'nin kazandıran kampanyalarına bir yenisi daha ekleniyor. Korupark'ta 15 Temmuz 2008 Pazar günü başlayacak olan tatil kampanyası ile 1 çift Karayiplere gemi seyahati, 1 çift Antalya Side'de Blue Waters Club & Resot otelde, 1 çift Belek Otium Sun Zeynep Otel'de, bir çift de Antalya Divan Tayla Otel'de 7 gece 8 günlük rüya gibi tatil kazanma şansı yakalayacak. 

Korupark'ın yeni buluşu Puanlı, düzenlenen kampanyalar ile kazandırmaya devam ediyor. Korupark'ta 15 Temmuz 2008 Pazar günü başlayacak olan tatil kampanyası ile 1 çift Karayiplere Gemi Seyahati, 1 çift Antalya Side'de Blue Waters Club & Resot otelde, 1 çift Belek Otium Sun Zeynep Otel'de, bir çift de Antalya Divan Tayla Otel'de 7 gece 8 günlük rüya gibi tatil kazanma şansı yakalayacak. Kampanyanın büyük ikramiyesi olan Karayipler gemi seyahatini kazanacak çift, Dünyanın en büyük gemisi olan Freedom Of The Seas ile yoluculuğa çıkmadan önce Miami'de bir gece konaklamanın da sahibi olacak. 

Tatil alışverişini Korupark'ta yapan ve her 50 YTL'lik alışveriş fişiyle kampanyaya katılacak olan Korupark ziyaretçileri daha keyifli ve daha kazançlı alışverişin tadını çıkaracaklar. 20 Temmuz 2008 tarihine kadar devam edecek olan kampanyanın çekilişi 35 Temmuz tarihinde yapılacak. 

Korupark'ın yeni kampanyası hakkında kısa bilgiler veren Korupark Halkla İlişkiler Sorumlusu Taner Aydın, Korupark olarak müşterilerimize sürekli yeni kampanyalar ile kazandırmayı ve yaptıkları alışverişleri eğlenceli bir hale dönüştürmelerini amaçlıyoruz dedi. Türkiye'nin en büyük alışveriş merkezlerinden biri olan Korupark'ta, müşteri memnuniyeti için çalıştıklarını belirten Aydın, herkese Korupark'ın 196 seçkin uluslar arası ve ulusal mağazası içerisinden yapacakları keyifli alışverişler sonucunda katılabilecekleri kampanyalar ile kazanma şansı yakalamalarını da tavsiye etti.

.
Yayın Tarihi : 14 Haziran 2008 Cumartesi 18:01:31


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?