7
Mayıs
2024
Salı
BURSA

Direğe çarpan aracın camından fırladı

Bursa'da, plakası belirlenemeyen bir sürücünün sıkıştırdığı özel otomobil hızını alamayınca aydınlatma direğine çarparak durabildi. Camdan fırlayan genç kız kaldırıma düşerek bayılırken, hava yastığı sayesinde kazayı yara almadan atlatan erkek arkadaşı ise genç kıza yardımcı oldu. 

Kaza, Ulubatlı Hasan Bulvarı Almira Oteli karşısında meydana geldi. Plakası alınamayan bir otomobilin sıkıştırdığı Ali İnan (22) idaresindeki 16 AC 085 plakalı otomobil kontrolden çıkarak yol kenarındaki aydınlatma direğini devirdikten sonra durabildi. Çarpmanın etkisiyle araçta bulunan Selin isimli genç kız camdan fırlayarak kaldırıma düştü. Yaralı bir şekilde kaldırıma oturan Selin, bir süre sonra "Başım çok ağırıyor" diyerek bayıldı. 

Kazayı açılan hava yastığı sayesinde yara almadan atlatan araç sürücüsü Ali İnan ise, kız arkadaşını sakinleştirmeye ve ellerindeki kanı silmeye çalıştı. Arkadaşının bayılması üzerine elini tutup teselli etmeye çalışan İnan, ambulansın olay yerine gelmesi ile rahat nefes aldı. 112 Acil Servis ekipleri tarafından ilk müdahalesi yapılan Selin, Devlet Hastanesi'ne kaldırıldı. 

Kaza sonrası olayın şokunu üzerinden atamayan genç sürücü, kazaya kendisini sıkıştıran bir aracın sebep olduğunu iddia etti. Kaza sırasında kaldırımda kimsenin olmaması ve aydınlatma direğinin bir binanın üzerine devrilmesi faciayı önledi. Araçta yolcu olarak bulunan Volkan isimli genç de kazayı hafif sıyrıklarla atlattı. Polis kazayla ilgili soruşturma başlattı.

.
Yayın Tarihi : 5 Haziran 2008 Perşembe 15:20:29


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?