7
Mayıs
2024
Salı
BURSA

Doğan Ersözlü ödülleri sahiplerini buldu

Bursa Sanayicileri ve İşadamları Derneği (BUSİAD) tarafından düzenlenen '2007 yılı Doğan Ersözlü ödülleri'nin sahipleri açıklandı. 

Sanayici ve işadamlarını, eğitim, kültür ve mesleki konularda yararlı faaliyetlerde bulunan kişi ve kuruluşları teşvik etmek için verilen ödüllerin sahipleri açıklandı. 

BUSİAD Evi'nde düzenlenen toplantıda sonuçları açıklayan Dernek Başkanı Arif Özer, yılın işadamı ödülüne bu yıl Celal Gökçen'in layık görüldüğünü söyledi. Ödülü verme gerekçelerini de anlatan Özer, "Gökçen Limited Şirketi, B-Plas A.Ş., Bpo A.Ş., Bemsa A.Ş., Buriş A.Ş., Bemteks A.Ş., Bupet A.Ş. ve Line TV ile Radyo firmalarıyla 405 milyon YTL cirosu, 20 milyon YTL ihracatı, kurumlar ve gelir vergisi sıralamasında son on yıldır ilk 10'da yer alması dolayısıyla, Celal Gökçen ödüle layık görüldü. Özel başarı ödülünü işadamı Nezir Gencer, eğitim ve kültüre destek ödülünü İznik Eğitim ve Öğretim Vakfı, meslek ödülünü de gazeteci Necati Akgün'e vermeyi ulgun bulduk. Almira Otel'de cuma günü ödülleri sahiplerine teslim edeceğiz" dedi.

.
Yayın Tarihi : 24 Mart 2008 Pazartesi 18:07:41


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?