7
Mayıs
2024
Salı
BURSA

DP Yenişehir'de start verdi

DP İl Yönetim Kurulu Üyeleri ile Yenişehir'e gelen DP İl Başkanı Füsun Yaşar, Yenişehir'de başlattığı "Demokrat Eller Türkiye ile Buluşuyor" hareketi kapsamında Yenişehir ilçe pazarında halkın ve esnafın elini sıkarak, sıkıntılarını dinledi. Füsun Yaşar ayrıca bir dizi ziyarette de bulundu.

İlk olarak DP İlçe Başkanlığı'na uğrayan DP İlçe Başkanı Füsun Yaşar, burada partililere bir konuşma yaptı.

Kendilerini ve DP'ye gönül verenleri, bir çok hizmete imza atmış, kısır çekişmelerden uzak durmuş partinin evlatları olarak niteleyen DP İl Başkanı Füsun Yaşar, istenmeyen sonuçla çıkılan talihsiz bir seçimin ardından sadece ellerini değil, vücutlarını taşın altına koyduklarını ifade etti.

Yerel seçimleri hedeflediklerini ve bu doğrultuda çalıştıklarını belirten DP İl Başkanı Füsun Yaşar partililerden, maddi ve manevi desteklerini esirgememelerini rica etti. Yaşar sözlerini şöyle sürdürdü: "Gelmiş göçmiş en zor dönemi yaşayan yöneticileriz. Sizlerden gönül desteklerinizi esirgememenizi bekliyorum. Sizlerle iç içe çalışarak vatandaşlarımızın sorunlarına eğileceğiz. Bu sayede sorunları gündeme getirmeye çalışacağız. Ekonomi son derece kötü. Çiftçi, esnaf para kazanamaz oldu. Sanayici perişan. Üretim durdu. Bizlerin de sesini kesmeye çalışıyorlar. Ama onlar ne yaparlarsa yapsınlar biz halkımıza ineceğiz. Gerekirse halkımıza el broşürleri ile ulaşacağız. Yeni bir hareket başlattık. Bu hareketin adı "Demokrat Eller Türkiye ile Buluşuyor". Hareketi Bursa olarak Yenişehir'den başlattık. Halkımıza Demokrat el uzatıyoruz. Ümidin ve geleceğin adı Demokrat parti adına elinizi sıkmaya geldik. Mutlu bir Türkiye için el ele vermeye geldik".

Parti ziyaretinin ardından ilçe pazarına inen DP İl Başkanı Füsun yaşar, halkın elini sıkarak onların derdini dinledi. Füsun Yaşar daha sonra Muhtarlar Derneği, Ziraat Odası ve bazı oda ve derneklere ziyaretler gerçekleştirdi. Başkan Yaşar'ı Muhtarlar Odası'nda Muhtarlar Derneği Başkanvekili İsmail Yiğit, Ziraat Odası'nda da Ziraat Odası Başkanı Mustafa Özdemir karşıladı. Füsun Yaşar her iki odada da bir süre sohbet etti ve güncel konularla ilgili bilgi alışverişinde bulundu.

DP İlçe Başkanı Füsun Yaşar'ın ziyaretlerine, DP İlçe Başkanı Osman Kaya ve ilçe yöneticileri de eşlik etti.

Tayfun Sırman / Yenişehir KENTHABER
Yayın Tarihi : 19 Eylül 2008 Cuma 10:53:25


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?