8
Mayıs
2024
Çarşamba
BURSA

Duran kalbi hastanede çalıştırıldı

BURSA'nın İnegöl İlçesi'nde kız arkadaşıyla parkta gezerken, yağmurdan korunmak için ağacın altında oturan 18 yaşındaki Mehmet Koç, yıldırım düşmesi sonucu ağır yaralandı. Koç'un duran kalbi, hastanede yapılan masajla yeniden çalıştırıldı.

İnegöl'deki bir mobilya atölyesinde çalışan Mehmet Koç, dün saat 17.00 sıralarında Büşra adlı kız arkadaşıyla Hikmet Şahin Parkı'nda gezerken, aniden sağanak yağış başladı. Mehmet Koç ve kız arkadaşı, yağıştan korunmak için bir ağacın altına oturdu. Bu sırada ağaca yıldırım düştü, vücudunda hafif yanıklar oluşan Mehmet Koç'un kalbi de durdu. Arkadaşının yere düştüğünü, nefes almadığını gören genç kız, parktaki güvenlik görevlilerinden yardım istedi. Otomobille hemen yakındaki Devlet Hastanesi'ne götürülen Mehmet Koç'un duran kalbi, doktorların yaptığı masaj ile çalıştırıldı. 

Durumu ağır olan mobilya işçisi, ambulansla Bursa Şevket Yılmaz Devlet Hastanesi'ne sevk edildi. Doktorlar, Koç'un hayati tehlikeyi henüz atlatamadığını söyledi. Olayla ilgili soruşturmaya İnegöl Cumhuriyet Savcılığı'nca başlandı.

Hürriyet
Yayın Tarihi : 16 Eylül 2008 Salı 12:58:47


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?
Yorumlarınız
hüsyn bayn IP: 88.253.100.xxx Tarih : 17.09.2008 08:37:26

rabbim bilir işni...ramazan günü sen kızla parkta oynaş...anaları,babaları okulda bilsin..allah büyük...inşaallah akıllanmışlardır...herkese ders olsun...