8
Mayıs
2024
Çarşamba
BURSA

DYP Bursa İl Teşkilatı açıldı

Doğru Yol Partisi Genel Başkanı Çetin Özaçıkgöz, "Menderes ve Demirel'in şanlı bayrağını taşımak için yeniden yola çıktık, Bizim partimiz doğru yolun orijinalidir" dedi. 

Doğru Yol Partisi Genel Başkanı Çetin Özaçıkgöz, partisinin Yalova ve Kocaeli'deki açılışlarının ardından Bursa İl Teşkilatı'nı da törenle hizmete açtı. 

Doğru Yol Partisi'nin Süleyman Demirel'in cumhurbaşkanı olduktan sonra misyonunu kaybetmeye başladığını ifade eden Özaçıkgöz, "Doğru Yol Partisi'ni bu millet her zaman iktidara getirmiştir. Ancak Demirel cumhurbaşkanı olduktan sonra parti misyonunu kaybederek darmadağın oldu. 1991 yılında yüzde 27 oy olan parti bugün yüzde 5'lere kadar düştü. Biz Adnan Menderes ve Süleyman Demirel'in şanlı bayrağını taşımak üzere yeniden yola çıktık. Bıraktığımız yerden demokrasinin tabana yayılması ve ekonomik kalkınma için çalışacağız. Türkiye'de 58 ilde teşkilatlandık ve 2 ay sonra tüm ili kaplayacağız. Kır at uzun bir maratona girdi ve rakipleriyle arasındaki farkı kapatacak. Önümüzdeki genel seçimlerde yeniden iktidar için elimizden geleni yapacağız" dedi. 

Özaçıkgöz, Demokrat Parti'den gelen tenkitler hakkında ise, "Bizim kır atımız şaha kalkmış durumda. Onlar ise kır atı kafese soktular ve mezbahalık hale getirdiler" diye konuştu.

İHA
Yayın Tarihi : 11 Ekim 2008 Cumartesi 23:06:50


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?