7
Mayıs
2024
Salı
BURSA

'Efe' tartışması kanlı bitti

Bursa'da bir barda alkol aldıktan sonra gittiği büfede tartışan şahıs , taksi durağına gitmek istediği sırada, "Sen efe misin?" diyen bir kişi tarafından belinden ve bacağından bıçakla yaralandı.

Edinilen bilgiye göre olay, dün gece saat 02.30 sıralarında Selimiye Mahallesi Altıparmak Caddesi üzerinde meydana geldi. İddiaya göre bir barda alkol alan Eşref Tunç (36), ardından yemek yiyebilmek için bir büfeye gitti. İş yerinin kapanmak üzere olması üzerine şef garsondan mekan sahibinin telefonunu isteyen Tunç, tartıştığı şahısların telefonu vermemesi üzerine kendi telefon numarasını bırakarak buradan ayrıldı.

Ardından taksi durağına doğru yürüyen Tunç, arkasından gelip omzundan çekerek, "Sen efe misin?" diyen bir şahısla tartışmaya başladı. Bu sırada 3-4 kişinin daha katıldığı kavgada Tunç sırtından ve sağ diz altından bıçaklandı.

112 Acil Servis ambulansı ile Bursa Devlet Hastanesi'ne kaldırılan Tunç'un sağlık durumunun iyi olduğu bildirilirdi. Olaydan sonra da kaçan şahısların yakalanmasına çalışılıyor.

İHA
Yayın Tarihi : 17 Aralık 2008 Çarşamba 14:07:47


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?