7
Mayıs
2024
Salı
BURSA

'Efsane baba' siyaset istyor

İsmail Dengiz, sahibi olduğu 32 yıllık emlak ofisinin Bursa’nın önemli kuruluşlarından olduğunu söyledi.

Kendisinin tanınan bir kişi ve çevresinin geniş olduğunu belirten İsmail Dengiz, oğluna yaptığı sünnet düğününe 93 çiçek ve 369 telgraf geldiğini, 10 bin davetliyi ağırladığını söyledi. İsmail Dengiz, sünnet düğününde altın kabul etmediğini belirtirken, "Eğer kabul etseydim kilolarca altın gelirdi" dedi.

Siyasete yakın bir kişi olduğunu daha önce AKP’den Kayapa Belediye Başkanı olması için adaylık teklifi aldığını ileri süren İsmail Dengiz, "Ben belediye başkanı değil, milletvekili olmak istiyorum. Partilerden gelecek milletvekiliği adaylığını bekliyorum. O da birinci sıra olursa kabul edeceğim" dedi.

Dengiz, CHP Lideri Deniz Baykal, MHP Lideri Devlet Bahçeli, DP Lideri Süleyman Soylu, Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanı Faruk Çelik, eski bakanlar Turan Tayan, Ahmet Kurtcebe Alptemuçin ve Mehmet Gazioğlu’nun sünnete çiçek gönderdiklerini iddia etti.

Hurriyet
Yayın Tarihi : 26 Ağustos 2008 Salı 13:11:50


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?
Yorumlarınız
bülent yılmaz IP: 212.156.58.xxx Tarih : 27.08.2008 11:56:07

Bu olaydan şunu anlıyoruz.. Paran varsa görgüsüzlükte sınır tanımaz haraketler yapabilirsin.. Hani meşhur bir laf vardır ''Arap yağı bol bulunca ....na başına sürermiş''diye... Buda öyle bir durum.. Birileri çöpten ekmek toplayım yaşamaya çalışırken birileride har vurup harman savurur...Adaletsiz dünya böyle birşeydir.. Aslında bu bir reklam. Siyasete girmek için kendini bir şekilde duyurup reklam yapmak lazım demi ya? Bunun içinde en güzel yol abuk-sabuk bişey yapmaktır.. Bizim malum medya zaten bodoslama dalıyor hemen böyle saçma şeylere.. Önemli bir öğüt: Siyasete girecekler yada meşhur olmak isteyenler size bir kaç taktik vereyim.. Meşhur olmak istiyorsan çırılçıplak soyunup ana caddede koşman yeterli.. Siyasete gireceksende mal varlığını göster yada bir doğum günnü partisi yap ve partiyede Banu Alkanı çağır 2 günde dillere destan olursun... Son söz: Bu dünyada zenginde olursun, sanatçıda, bürkratta, siyasetçide ama adam olmak çoookkk zordur...