8
Mayıs
2024
Çarşamba
BURSA

Eğitim-Bir-Sen'den iftar yemeği

Eğitim-Bir-Sen Bursa Şubesi üyeleri, geleneksel iftar yemeğinde bir araya geldi. 

Eğitim-Bir-Sen Bursa Şubesi'nin her yıl geleneksel olarak düzenlediği iftar yemeği, bu yılda görkemli ve yüksek bir katılımla gerçekleşti. Binin üzerinde davetlinin katıldığı iftar yemeğinde, AK Parti Bursa milletvekilleri Canan Candemir Çelik ve Ali Kul ile AK Parti Bursa İl Başkanı Sedat Yalçın, İl Milli Eğitim Müdürü Atilla Gülsar, Yıldırım Belediye Başkanı Özgen Keskin, Nilüfer Kaymakamı Ekrem Çalık, BBP İl Başkanı Tahir Kahveci ile Memur-Sen Şube başkanları da hazır bulundu. 

Programda Eğitim-Bir-Sen Bursa Şubesi Başkanı Numan Şeker selamlama konuşması yaparken, Genel Merkez Yönetim kurulu üyesi ve Genel Sekreter Halil Etyemez de söz aldı. Hükümetle yapılan toplu görüşmelerde Memur-Sen'in yapıcı ve etkili rolü olduğunu kaydeden Etyemez, 4688 sayılı 'sendikalar kanunu'nun yetersizliğine ve sendikal hakların elde edilmesinde ısrarcı olacaklarına da değindi. Etyemez, memurların hükümetten kendilerine değer vermesini beklediğini de sözlerine ekledi. 

Genel Merkez Yönetim Kurulu üyesi ve Genel Basın Yayın Sekreteri Hıdır Yıldırım da iftara katılanlar arasında hazır bulundu.

İHA
Yayın Tarihi : 9 Eylül 2008 Salı 12:55:45
Güncelleme :9 Eylül 2008 Salı 12:58:46


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?
Yorumlarınız
Öner ŞİMŞEK IP: 212.175.115.xxx Tarih : 10.09.2008 16:34:46

Arkadaşlar yemek oldukça kalabalıktı.Bu kadar insanı bir araya getirmiş olmanızdan mutluluk duydum.Yemekler de güzeldi.Sadece garsonlarınız biraz yavaş davrandılar o kadar olur canınız sağ olsun.Aslında siz de bu kladar beklemiyordunuz değil mi.Çünkü hiç bu kadar kalabalık olmamıştı.Allah niyetinizi kabul etsin. Öner