7
Mayıs
2024
Salı
BURSA

Eğitim-Birsen'den Başkan'a ziyaret

Eğitim-Birsen Bursa Şube Başkanı Numan Şeker, Yıldırım Belediye Başkanı Özgen Keskin’e eğitime vermiş olduğu desteklerden dolayı teşekkür ziyaretinde bulunarak, plaket verdi. 

Memur-Sen Konfederasyonu ve Eğitim-Bir-Sen Bursa Şube Başkanı Numan Şeker, Yıldırım Belediye Başkanı Özgen Keskin’e eğitime vermiş olduğu katkılardan dolayı teşekkür ziyaretinde bulundu. Numan Şeker, Özgen Keskin’i başkanlık makamında ziyaret ederek, kendisine teşekkür plaketi ve “Öğretmen Hatıraları” kitabını da hediye etti. Şeker, “Sayın Özgen Keskin’in başkanlığının yanı sıra eğitimci olması nedeniyle bizler için yeri ayrıdır. Başkanımızın, eğitime ne denli destek olduğu tüm kesimler tarafından bilinmektedir. Kendisine eğitime ve geleceğimizin teminatı olan çocuklarımıza verdiği destek dolayı teşekkür ediyorum” diye konuştu. 

Yıldırım Belediye Başkanı Özgen Keskin, Numan Şeker’e ziyaretinden dolayı teşekkür ederek, eğitime verdiği desteklerin devam edeceğinin altını çizdi. Eğitimci olması nedeniyle eğitime ayrı bir önem verdiğini belirten Özgen Keskin, toplumun refah seviyesinin üste çekilmesi için eğitimin çok önemli olduğunu vurguladı. 

Keskin, ”Okul öncesi eğitimden, üniversiteye kadar öğretimin her aşaması bizler için ayrı önem taşıyor. Göreve geldiğimiz günden bugüne kadar eğitim en önem verdiğimiz konulardan biri oldu. 19 okul arsası ürettik, bu zamana kadar binlerce öğrenciye burs ve kurs imkanı sağladık, çocuk eğitim ve bilim merkezi müzesinin temellerini attık. Yıl-mek kurslarıyla da yetişkin bireylerimize farklı kollarda yeni şeyler öğretmeye devam ediyoruz” dedi.

İHA
Yayın Tarihi : 7 Kasım 2008 Cuma 12:38:49


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?