8
Mayıs
2024
Çarşamba
BURSA

Emniyet mensuplarından kan bağışı

Bursa'nın İnegöl ilçesinde emniyet mensupları kan bağışında bulundu. 

Polis Haftası münasebetile İnegöl Emniyet Müdürlüğü çalışanları kan bağışında bulundu. Kızılay Derneği İnegöl Şubesi Başkanı Gündoğdu Arıyürek, kanın büyük bir ihtiyaç olduğuna dikkat çekerek, "Geçen yıl Devlet Hastanesi'nde yatan hasta sayısı 18 bin, ameliyat olan hasta sayısı ise 8 bindir. Ameliyat olan her hastaya birer ünite kan verildiğini düşünürsek 8 bin ünite kan ediyor. Buna karşı bağış yoluyla elde edilen kan ise 4 bin ünitedir. 24 saat canımızı malımızı koruyan, bu kan bağışı ile hastalarımızı da koruyan emniyet teşkilatımıza şükranlarımızı sunuyorum" dedi. 

Emniyet Müdürü Nusret Kızıltaş ise, konuşmasında, polisin her yardım isteyen, yardıma ihtiyacı bulunan herkesin yanında olduğunu söyledi.

.
Yayın Tarihi : 8 Nisan 2008 Salı 14:41:21


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?
Yorumlarınız
nihat makar IP: 85.103.217.xxx Tarih : 9.04.2008 10:55:54

Emniyet mensuplarını tebrik ediyorum.Kendilerine yakışanı yapmışlardır. Yalnız basın olarak sizler tarafsız değilsiniz İnegöl muhabirinizi değiştirin veya yayınlarınızı cesaretli yapın.İnegöl Belediyesindeki sahte servis ruhsatları mahkemesine hiç yer vermiyorsunuz kamuoyu sizden tarafsız haber .Saygılar.