7
Mayıs
2024
Salı
BURSA

Emre Aydın, hayranlarını coşturdu

Bursa Büyükşehir Belediyesi tarafından bu yıl 47.'si düzenlenen "Uluslararası Bursa Festivali" çerçevesinde konser veren Türk pop müziğinin sevilen sesi Emre Aydın, hayranlarını coşturdu. 

Kültürpark Açıkhava Tiyatrosu'nda gerçekleştirilen konsere, ünlü popçunun özellikle genç hayranları büyük ilgi gösterdi. Bursa'da muhteşem bir dinleyici kitlesiyle karşılaştığını söyleyen Aydın, sahne performansıyla hayranlarını büyüledi. Sezen Aksu, Barış Manço ve Candan Erçetin gibi ünlü sanatçıların sevilen parçalarını da yorumlayan Emre Aydın, gençleri kendine bağlayan 'Afili Yalnızlık', 'Dayan Yalnızlığım', 'Hareket Vakti', 'Git' ve 'Belki Bir Gün Özlersin' gibi sevilen şarkılarıyla Açıkhava Tiyatrosu'nu adeta titretti. Genç popçu, Yeni Türkü'nün "Yağmurun Elleri" şarkısını ise hayranlarıyla düet yaparak söyledi.
 
Fan Kulüp üyeleri ise konser süresince sanatçıya seslerini duyurabilmek için birbirleriyle yarıştılar. Sevilen popçu bir ara davulu eline alarak, vokalistleriyle birlikte sevenlerine davul şovu yaptı. Şarkılarına gençlerden oluşan dev bir koronun eşlik ettiği ünlü popçu, Açıkhava Tiyatrosu'nda sergilediği performansıyla, müzik dünyasındaki yükselişini sürdüreceğinin de sinyalini verdi. Açıkhava tiyatrosunda fırtına gibi esen şarkıcının bazı hayranları da konseri merdiven boşluklarından izledi. Konser boyunca genç popçunun şarkılarıyla dans eden hayranları, konser sonunda ise imza alabilmek için kulis önünde dakikalarca bekledi. 

Büyükşehir Belediyesi Kültür Sanat ve Turizm Vakfı Yönetim Kurulu Başkanı Ahmet Erdönmez, gecenin sonunda sanatçıya, Bursa hatırası olarak çini vazo hediye etti.

.
Yayın Tarihi : 27 Haziran 2008 Cuma 11:55:07


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?
Yorumlarınız
buse toker IP: 88.245.198.xxx Tarih : 6.08.2008 21:09:09

müthiş bi konserdi....tanıştım...fularını aldım...ona aşığımmm