7
Mayıs
2024
Salı
BURSA

Erdoğan'dan Bursa'ya stad müjdesi!

Başbakan Recep Tayyip Erdoğan, Bursa şehir stadını bulunduğu yerden çıkarmak gerektiğini belirterek, "Başladığımızda 2 yılda bitiririz, UEFA standartlarında bir stadı kazandırmak Avrupa Şampiyonası'na talip olacağımız bir dönemde bizim için önemli bir yatırım olacak" dedi.

Şehreküstü Meydanı'nda halka hitap eden Başbakan Erdoğan, Bursa'ya yapılan yatırımları sıralarken, kent için bir arzusu daha olduğunu ifade etti.

Bursa'ya yeni bir stat inşaa etmek gerektiğini ifade eden Başbakan Erdoğan, "Bursa şehir stadını bulunduğu yerden çıkarmamız lazım, daha geniş bir alanda, daha modern, en az 30 bin kişilik bir stat inşaa etmemiz lazım. Bunun için çalışmalar var. Bazı yerler tespit edildi. Bu tespitlerle birlikte inşallah başlandığı andan itibaren 2-2.5 yılda bitiririz. Bundan kimsenin endişesi olmasın. Bursa'ya böyle bir stadı kazandırmak, özellikle de UEFA standartlarında bir stadı kazandırmak Avrupa Şampiyonası'na talip olacağımız dönemde bizim için önemli bir yatırım olacak. Bunun kararlılığı içindeyiz" ifadelerini kullandı.

İHA
Yayın Tarihi : 20 Aralık 2008 Cumartesi 18:06:50
Güncelleme :20 Aralık 2008 Cumartesi 18:11:29


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?