8
Mayıs
2024
Çarşamba
BURSA

Ereksiyon olamayınca kadını bıçakladı

Bursa'da, arife gecesi cinsel ilişkiye girdikleri 51 yaşındaki kadını, para ve cep telefonunu gasp ettikten sonra 33 yerinden bıçaklayarak öldürdükleri iddia edilen 3 kişi, olay yerindeki otomobilin lastik izlerinden yola çıkan polis tarafından yakalandı.

Yaşlı kadını, en son ilişkiye giren komşusunun ereksiyon olamayınca sinirlenip bıçaklamaya başladığı, diğer 2 arkadaşının da ona yardım ettiği iddia edildi.

Emniyet Müdürlüğü'nden yapılan açıklamaya göre, B.E. (28), R.A. (29) ve H.E. (29), arife gecesi, T.K'yi (51) Yavuzselim Mahallesi'ndeki evinden gezme bahanesiyle araçlarına bindirip, Orhaneli yolunda Misi köyü arkasındaki çamlığa götürdü. Sırayla ilişkiye girdikleri kadını daha sonra 33 yerinden bıçaklayan alkollü 3 kişi, boynunu kestikleri cesedi ormana atıp sırra kadem bastı.

Cinayet, söz konusu yere aynı gece içki içmeye gelen kişilerin polisi araması üzerine ortaya çıktı. Olay yerinde inceleme yapan cinayet masası dedektifleri, cesedin yaklaşık 15 metre ilerisindeki öldürülen kadına ait pardösünin cebinden çıkan bir kartvizitteki telefonu aradı.

Telefondaki kişi, kadının ismini vererek teşhis etti. Yaşlı kadının kocası, karısının cesedini teşhis edemezken, 2 oğlu, maktulenin anneleri olduğunu söyledi. Vahşice öldürülen kadının cesedinin 4 çocuk annesi T.K'ye ait olduğu ortaya çıktı. Ayrıca olay yerinde bir otomobile ait patinaj izi, kanlı olaydan polise kalan tek delil oldu.

Kartvizitteki kişi, cinayeti kadının evine sık sık otomobiliyle gelen bir kişi tarafından işlenmiş olabileceğini belirtince, polis, bu kişi üzerinde yoğunlaştı. Emek beldesinde oturan ve adam yaralamadan kaydı bulunan H.E. (29) cinayetten bir gece sonra kurbanlık kesmek için gittiği hayvan pazarından dönüşte polis tarafından gözaltına alındı.

H.E.'nin otomobilindeki çamur ve lastik izlerinin olay yerindeki izle örtüşmesi üzerine cinayetin üzerindeki sır perdesi aralanmaya başlandı. Diğer 2 şüpheli ise Harmancık ilçesine yapılan şok baskınlarla gözaltına alındı.

Vahşice öldürülen kadın ile son ilişkiye giren aynı mahalledeki komşusu B.E.'nin ereksiyon olamayınca sinirlenip, yaşlı kadını bıçaklamaya başladığı, diğer 2 şahsın da bıçağa sarılmasıyla kadının vahşice öldürüldüğü iddia edildi.

Öldürdükleri kadının üzerindeki 180 YTL parası ile 2 adet cep telefonunu aldıkları öne sürülen zanlıların parayı kendi aralarında paylaştıktan sonra çantada bulunun tüm eşyaları ve iki sim kartı ip ucu bırakmamak için yaktıkları belirlendi.

Polis, cinayette kullanılan bıçakları ele geçirdi. Bıçaklardan biri Nilüfer deresine atılmış olarak, biri olay gecesi kullanılan otomobilde, diğeriyse şüphelilerden birinin evinde bulundu. Öldürülen kadından gasp edilen cep telefonlarından biri R.A.'nın üzerinden çıkarken, diğer cep telefonunun ise B.E. tarafından bir seyyar satıcıya satıldığı öğrenildi.

Öldürdükleri kadını tanımadıklarını söyleyen, cinayeti bir birbirlerinin üzerine atan B.E. (28), R.A. (29) ve H.E. (29), "gasp amaçlı adam öldürmek" suçundan adliyeye sevk edildi.

İHA
Yayın Tarihi : 10 Aralık 2008 Çarşamba 13:24:18


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?
Yorumlarınız
SEBASTİYAN COLORADAO IP: 92.45.235.xxx Tarih : 11.12.2008 13:06:59

BUNLARIN HEPSİNİN ALLAH BELASINI VERSİN CİHAT GELMELİ ARTIK ÜLKEMİZE