8
Mayıs
2024
Çarşamba
BURSA

Eşini 22 yerinden bıçakladı

Bursa'da psikolojik sorunları olduğu belirtilen bir kişi, kendisini aldattığını düşündüğü 9 yıllık eşini sokak ortasında 22 yerinden bıçaklayarak öldürdü. 

Edinilen bilgiye göre olay, geçtiğimiz salı günü saat 02:00 sıralarında Ovaakça beldesinde meydana geldi. Eve aşırı derecede alkollü gelen Yusuf Ö. (41), 8 ay önce boşanıp 3 ay önce tekrar birlikte yaşamaya başladığı eşi Arzu Civi (35) ile tartışmaya başladı. Tartışmanın büyümesi üzerine önce mutfaktan ekmek bıçağını alan Yusuf Ö, ardından karısını kolundan sürükleyerek sokağa çıkardı. Burada eşini göğüs ve kol kısımlarından bıçaklamaya başlayan Yusuf Ö., kadının bayılması üzerine komşularından yardım istedikten sonra firar etti. 

Kanlar içerisinde sokakta yatan Civi ise çevredeki vatandaşların ihbarı üzerine olay yerine gelen ambulans ile Bursa Devlet Hastanesi'ne kaldırıldı. 22 yerinden bıçak darbesi alan Civi, 2 gün süren yaşam mücadelesine yenik düştü. 

Biri 8 yaşında, diğeri 6 aylık 2 çocuk annesi Civi ile eşinin, yaklaşık 8 ay önce yine aldatma tartışmaları nedeniyle boşandıkları ancak 6 ay önce doğan çocuklarının çiftin yeniden birleşmeleri sağladığı ileri sürüldü. 

Cinayetin ardından kayıplara karışan 45 yaşındaki Yusuf Ö.'nün yakalanması için jandarma ekipleri harekete geçti.

İHA
Yayın Tarihi : 29 Ağustos 2008 Cuma 11:50:46


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?
Yorumlarınız
HiLaL vıcıL IP: 85.103.66.xxx Tarih : 29.08.2008 18:29:48

ALLAH Bildiqi gibi yapsın o adamı..dha çocukları küçücük yazık değilmi onlara ... geberene kadar çıkmaz inş. o hapisaneden...