8
Mayıs
2024
Çarşamba
BURSA

Eşinin gözü önünde vuruldu

Bursa'da eşinin gözü önünde silahla vurulan 19 yaşındaki damat hayatını kaybederken, amcası ise ağır yaralandı. Evi bastığı öne sürülen kayınpeder ve 2 çocuğu ise gözaltına alındı. 

Alınan bilgiye göre, merkez Osmangazi İlçesi Yunuseli Mahallesi Güneştepe mevkiinde dün gece meydana gelen olayda, 19 yaşındaki 2 çocuk babası Cem Çağlı, evine gelen kişilerce sırtından tabancayla vurularak öldürüldü. 3 yıllık eşi Aysel Çağlı'nın gözü önünde vurulan genç adamın yardımına giden amcası Selahattin Çağlı (49) da tabancayla vurularak ağır yaralandı. Selahattin Çağlı, Çekirge Devlet Hastanesi'nde tedavi altına alındı. 

Olaydan sonra araştırma başlatan İl Jandarma Komutanlığı ekipleri, Cem Çağlı'nın kayınpederi A.Ş.(48) çocukları K.Ş (22) ve F.Ş'yi (18) gözaltına aldı. Alkol aldıktan sonra damadının evini bastığı öne sürülen şahıs ve çocukları, suçlamaları kabul etmezken, yapılan araştırmanın ardından olayın netlik kazanacağı bildirildi. Cem Çağlı'nın cenazesi otopsi yapılmak üzere Adli Tıp Kurumu Morgu'na kaldırıldı.

.
Yayın Tarihi : 20 Haziran 2008 Cuma 13:20:57


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?