7
Mayıs
2024
Salı
BURSA

Eşinin öldüğüne bir türlü inanamadı

Bursa'nın Orhaneli ilçesinde meydana gelen trafik kazasında tam bir dram yaşandı. Kazanın şokunu atlatamayan şahıs, doktorlara yalvararak ölen eşine üç kez elektroşok yaptırdı. 

Kaza, Orhaneli-Büyükorhan yolunun 15. kilometresinde meydana geldi. Tezcan Çamırlı (31) idaresindeki 16 K 4838 plakalı özel otomobil, yoldan çıkarak 70 metrelik uçuruma yuvarlandı. Otomobil hurdaya dönerken, sürücünün eşi Sevim Çamırlı (31) ağır yaralandı. 6 aylık bebekleri Fatma ise camdan fırladı. Kaza mahalline çok kısa zamanda ulaşan 112 ekipleri, yaralıları Orhaneli Devlet Hastanesi'ne kaldırdı. Ağır yaralı vaziyette hastaneye getirilen Sevim Çamırlı doktorların bütün gayretine rağmen kurtarılamadı. Minik bebek ve babası Tezcan Çamırlı ise kazayı hafif sıyrıklarla atlattı. 

Bu arada, hastanede bir dram yaşandı. Kazanın şokunu üzerinden atamayan Tezcan Çamırlı, hayat arkadaşının öldüğüne bir türlü inanmak istemedi. Genç adamın doktorlara yalvarması üzerine, ölen kadının kalbine 3 defa şok verildi ancak sonuç alınamadı. Annesini kazada kaybeden küçük bebek ise iç kanama ihtimaline karşı Bursa'ya sevk edildi. Olayla ilgili tahkikat devam ediyor.

İHA
Yayın Tarihi : 7 Kasım 2008 Cuma 10:53:24


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?
Yorumlarınız
hüseyin bayn IP: 88.245.216.xxx Tarih : 8.11.2008 02:12:12

çok geçmiş olsun..allah sabır versin..kolay değil...