7
Mayıs
2024
Salı
BURSA

Evde oryantal sürprizi

Bursa'da eşinin yılbaşı gecesini gazino yerine evde geçirmesini isteyen emekli okul müdiresi, oryantal kiralayıp büyük sürpriz yaptı.

Noel baba, Noel anne ve dansöz kapıdan içeri girdiğinde şaşkınlık yaşayan ev sakinleri, oynamaya başladı. Bir ara hızını alamayan Noel baba da göbek atınca ortaya ilginç görüntüler çıktı.


Bursa'da bir organizasyon firması tarafından yılbaşı gecesi evlerde Noel baba ve dansöz hizmeti verildi. Çocuklarını sevindirmek isteyen ailelerin kiraladığı Noel babalar, ailelerin aldığı hediyeleri çocuklara verirken, oryantaller ise yılbaşı gecesine dansları ile renk kattı.
Bursalı organizatör Ece Balkar tarafından başlatılan servise Bursalılar ilgi gösterdi. Yılbaşına dansöz oynatarak girmek isteyenlerle, çocuklarına hediyelerini Noel babanın vermesini isteyen ailelerin büyük ilgisi ile karşılaştıklarını söyleyen Balkar,"300'den fazla telefon aldık. Bursa'ya güzel bir organizasyon hazırladık . Noel baba ve Noel anne ve oryantallerimiz var. Yılbaşında eğlence merkezlerine gidemeyen ailelerin kapılarını çalarak sürpriz yaptık" dedi.


Eşinin gazinoya gitmesini istemeyen emekli okul müdiresi Müjgan Tatar (48), dansöz kiralayarak sürpriz yaptı. Kapıdan içeri giren dansöz, ev sakinleriyle birlikte göbek attı. Bir ara hızını alamayan Noel baba da ortama iştirak edince ortaya renkli görüntüler çıktı. Eşinin sürprizini unutamayacağını söylen Bayram Tatar ise teşekkür ederek, hayat arkadaşına bol bol öpücükler kondurdu.
Ev sakinleri, yarım saatlik sürpriz için 250 YTL öderken, oryantale de bahşiş takmayı ihmal etmedi.

iha
Yayın Tarihi : 1 Ocak 2008 Salı 04:06:12


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?
Yorumlarınız
AYZEK IP: 85.107.106.xxx Tarih : 2.01.2008 19:15:28

yaaa çok şeker bişiy yapmıs bravoo vallahi kendisinide tebrık ederım buyuk cesaret