7
Mayıs
2024
Salı
BURSA

Evden kaçan kızlar kurtarıldı

Bursa'nın İnegöl ilçesinde bir süre önce evden kaçan 2 kız kardeş ile annesi tarafından fuhuşa itildiği iddia edilen bir genç kız jandarmanın operasyonla kurtarılırken, fuhuş yaptırdıkları öne sürülen 2 kişi gözaltına alındı. 

Alınan bilgiye göre, Kurşunlu beldesinde M.Y.'nin (35) evinde fuhuş yapıldığı bilgisine ulaşan İl Jandarma Komutanlığı'na bağlı ekipler, düzenledikleri operasyonda bir süre önce İnegöl'deki evlerinden kaçtıkları belirlenen S.A. (13) ve S.A. (16) adlı 2 kız kardeş ile Y.Ç.'yi (16) buldu. Kayıp iki kız kardeş ve annesi tarafından fuhuşa itildiği öne sürülen Y.Ç., ifadelerine başvurulmak üzere İnegöl İlçe Jandarma Komutanlığı'na götürüldü. Ev sahibi M.Y. ile Y.Ç.'nin annesi Z.Ç. (43) ise gözaltına alındı.

Öte yandan operasyonun düzenlendiği evde yakalanan, M.Y.'nin arkadaşı olduğu ve Gemlik Yarıaçık Cezaevi'nden bir süre önce firar ettiği öğrenilen Ü.G. de gözaltına alındı. Evde bulunan 2'si kardeş 3 kız, kemik yaşının tespiti için Bursa Adli Tıp Kurumu'na getirildi. Gözaltına alınan anne Z.Ç. ve M.Y. ile cezaevi firarisi Ü.G. adliyeye sevk edildi.

İHA
Yayın Tarihi : 8 Temmuz 2008 Salı 18:59:20


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?