8
Mayıs
2024
Çarşamba
BURSA

Eve tinerli gelen ağabeyini öldürdü

Bursa'da bir kişi, eve tiner içerek gelen ağabeyini bıçaklayarak öldürdü. Kendisi de yaralanan şüpheli tedavi için kaldırıldığı hastanede polis tarafından gözaltına alındı. 

Edinilen bilgiye göre, bugün öğle saatlerinde merkez Yıldırım ilçesi Musababa Mahallesi Işık Sokak üzerinde meydana gelen olayda, tiner çektikten sonra eve yarı baygın halde gelen Ahmet Ardıç (24), kardeşi M.A. (21) ile tartışmaya başladı. Yeni evlenen M.A., eve bu şekilde gelmemesi için daha önce de uyardığı ağabeyiyle kavgaya tutuştu. Birbirine giren ağabey-kardeşin kavgasında kan aktı. Kavga sırasında bacağından yaralanan M.A., öfkesine hakim olamayarak ağabeyini karnından bıçakladı. Cebinden tiner poşetleri çıkan Ahmet Ardıç, olay yerinde hayatını kaybetti. 

Kavgada yaralanan M.A. yakınları tarafından önce Setbaşı Sağlık Ocağı'na, oradan da Bursa Devlet Hastanesi'ne kaldırıldı. M.A., tedavisinin ardından emniyete götürülürken, savcılık olayla alakalı soruşturma başlattı. 

Bu arada bir oğlunu kaybeden, diğer oğlu da yaralanan acılı anne C.A., olay yerinde baygınlık geçirdi. Sağlık ekipleri yaşlı kadına sakinleştirici iğne yaparak teselli etmeye çalışırken, şüphelinin karısı da göz yaşlarına boğuldu. Geçen yıl evlenen çiftin 50 günlük bir bebekleri olduğu öğrenildi. 

Olayla alakalı tahkikat sürüyor.

İHA
Yayın Tarihi : 27 Şubat 2008 Çarşamba 15:22:30


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?