7
Mayıs
2024
Salı
BURSA

Faik Çelik'ten öğrencilere burs sözü

İşadamı Faik Çelik, yaptırdığı lisesinin öğrencileriyle söyleşide biraraya geldi. Çelik, üniversiteyi kazanan bütün öğrencilere burs sözü verdi. 

Vatan Mahallesi'ndeki Faik Çelik Kız Meslek Lisesi'ni, AK Parti Bursa Milletvekili Ali Kul, İl Milli Eğitim Müdürü Atilla Gülsar, eşi ve kızı ile birlikte ziyaret eden İşadamı Faik Çelik, öğrencilerle birlikte söyleşiye katıldı. Faik Çelik'in hayatının anlatıldığı sunumda zaman zaman duygusal anlar yaşandı. 

Başarısının sırlarını öğrencilere anlatan Çelik, "Bende bu mevkiye, makama kolay gelmedim. Siz her zaman kendinize inanın. Okulunuzu hiç bırakmayın. Derslerinizi ihmal etmeyin" dedi. 

Bir öğrencinin, "Üniversiteyi kazanırsak bize burs verecekmisiniz?" sorusuna Çelik, "Büyük bir mutlulukla söz veriyorum, siz üniversite sınavının kazanın burs benden" cevabının verdi. Çelik bütün öğrenciler tarafından dakikalarca ayakta alkışlandı. 

"OKULA SPOR SALONU SÖZÜ" 

Faik Çelik Kız Meslek Lisesi'ne spor salonu yaptırma sözü de veren Çelik, "Okulunuzun spor salonunu ben yaptıracağım. Başarılı öğrencilerin yanı sıra bu okuldan başarılı sporcular da yetişecek. Haziran ayında yapılacak olan yaz şöleninede mutlaka katılacağım" diye konuştu. 

Çelik ve beraberindekiler daha sonra okulu gezerek bilgi topladı. Okul Müdiresi Nur Teber de Çelik'e yaptığı tüm yardımlardan dolayı teşekkür ederek, çiçek verdi.

.
Yayın Tarihi : 25 Nisan 2008 Cuma 14:02:13


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?
Yorumlarınız
hatice yalçın IP: 88.241.135.xxx Tarih : 21.08.2008 09:51:17

Merhabalar... Ailem maddi imkansızlıktan dolayı üniversiteye gönderemiyorlar geçen senede gönderemediler ne olur üniversite okumamda bana yardımcı olun. Saygılarımla...