7
Mayıs
2024
Salı
BURSA

Fakir ailelere iftar ziyareti

Bursa'da AK Parti Osmangazi İlçe Teşkilatı, oluşturulan 10 ekiple her akşam fakir aileleri ziyaret ederek, hem iftar yapıyor, hem de sıkıntılarına kulak veriyor.


AK Parti Osmangazi Teşkilatı Ramazan ayında yoksul aileleri yalnız bırakmıyor. Teşkilat yönetimden 5 kişiden oluşturulan 10 grup, her akşam mahallelerde tespit edilen aileleri iftarda ziyaret ederek, oruç açıyor. İlçede 95 mahalle bulunduğunu belirten İlçe Başkanı Tahsin Kara, bugüne kadar 50 mahallede 150 aileyle ekiplerin bir araya geldiğini ifade etti.

Yemek ve erzaklar ile her akşam ihtiyaç sahibi ailelerle bir araya gelerek sıkıntılarına kulak verdiklerini kaydeden Kara, "AK Parti sosyal yardımlaşma konusunda hassasiyetle duruyor. 70 milyonluk ülkemizde yaşam standartlarının altında birçok aile var. Devleti temsil eden hükümet ve kadroları, sıkıntısı olan insanlara çare olmak ve sosyal yardımlarla elinden tutması gerekir. Ramazan ayı yardımlaşma duygularının en üst seviyelere çıktığı bir ortamdır. Biz gittiğimiz ihtiyaç sahibi evlerde halkımızla bir araya gelerek onlarla aynı havayı soluyoruz. Bu Ramazan'da aksatmadan yaklaşık 50 mahallede 150 aile ile bir araya geldik. Yemeğimizi de yanımıza alarak onlarla duygusal ortamda buluştuk. Yardım etmek isteyen insanlarımızın yardımlarını da o ailelere ulaştırmada aracılık ettik" dedi.
Eğitimden, sağlığa birçok kişiye de ellerinden gelen yardımı yaptıklarını ifade eden Kara, Ramazan ayında 5 binin üzerinde aileye erzak yardımı yapıldığını da sözlerine ekledi.

iha
Yayın Tarihi : 21 Eylül 2008 Pazar 12:08:47


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?