7
Mayıs
2024
Salı
BURSA

Fason iş vaadiyle dolandırdı

Bursa'da, fason konfeksiyon işi vereceğini söyleyerek kadınlardan kapora aldığı iddia edilen zanlı yakalandı. 

Edinilen bilgiye göre, bir reklam firmasında grafiker olarak çalışan B.S. (31), iddiaya göre evlere giderek bayanlara fason konfeksiyon işi vereceğini söyledi. Zanlı B.S., vereceği malzemelere karşılık bayanlardan kapora olarak para istedi. Müştekilerin para vermemesi üzerine B.S., bayanlardan üzerlerinde takılı olan yüzük veya altın kolyeyi istedi. Altınlara bakan zanlı, su istediği bayanın içeri girmesini fırsat bilerek evden uzaklaştı. 

Zanlının emniyette kaydı olduğu, ancak polis ekiplerine kendi fotoğrafını ve kardeşinin kimlik bilgilerini verdiği öğrenildi. Zanlının peşine düşen polis ekipleri, fotoğrafı teşhis eden bayanların ihbarı üzerine B.S.'nin kardeşini gözaltına aldı. Gözaltına alınan B.S.'nin kardeşi, fotoğrafın abisine ait olduğunu söyleyince, zanlı B.S. gözaltına alındı. Kendisine yöneltilen suçlamaları kabul etmeyen zanlı, olayların olduğu saatte işyerinde olduğunu söyledi. Olayla ilgili olarak 5 müştekinin şikayetçi
olduğu ifade edildi. Bursa Emniyet Müdürlüğü'nde sorgusu tamamlanan B.S, 'Dolandırıcılık ve sahte kimlik' suçundan adliyeye sevk edildi.

.
Yayın Tarihi : 17 Haziran 2008 Salı 14:02:22


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?