8
Mayıs
2024
Çarşamba
BURSA

Festivalde Muazzez Ersoy rüzgarı

Bursa'nın Hasanağa Beldesi'nde bu yıl 2.'si düzenlenen "Enginar Festivali"ne katılan sanatçı Muazzez Ersoy, hayranlarıyla buluştu.

Renkli görüşmelere sahne olan festivalde, en leziz yemek ve en iyi enginar yetiştiricilerine ödül verildi. Hasanağa'daki festivale, Nilüfer Kaymakamı Ekrem Çalık, Bursa Büyükşehir Belediye Başkanı Hikmet Şahin, Nilüfer Belediye Başkanı Mustafa Bozbey, Bulgaristan'ın Krichim Kasabası Belediye Başkanı Atanas Kalçev ve çok sayıda davetli katıldı.

Mehter Takımı'nın konseri ve çeşitli folklor gösterilerinin ardından yerel sanatçılar sahne aldı. 2. Enginar Festivali, en leziz yemek ve en iyi enginar yetiştiricisi yarışmaları ile devam etti. Yarışmada Mahmut Çalışan enginar tatlısıyla birinci, Aydın Bayraktar karidesli enginar yemeğiyle ikinci, Fatih Polat ise enginarlı yaş pastayla üçüncü oldu.

Festivalin finalinde ise Muazzez Ersoy sahne aldı. Şarkılarıyla izleyenlere unutulmaz anlar yaşatan Ersoy'un konserinde havai fişek atıldı.

Konserin ardından Muazzez Ersoy'a plaket verildi. Hasanağa Belediye Başkanı İbrahim Sincanlı da Muazzez Ersoy'un söylediği şarkılara eşlik etti.

 

 

 

.
Yayın Tarihi : 22 Mayıs 2008 Perşembe 16:16:26


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?