7
Mayıs
2024
Salı
BURSA

Fuhuş operasyonu: 2 tutuklama

Bursa'da baba evinden kaçan yaşı küçük kızlara fuhuş yaptırdıkları iddiasıyla gözaltına alınıp çıkarıldıkları mahkemece serbest bırakılan bayan çete lideri ve erkek arkadaşı savcılığın mahkeme kararına itirazı üzerine tutuklandı. Gece yarısı tekrar evinde gözaltına alınan çete lideri emniyete sokulurken kendisini tokatladı. 

Edinilen bilgiye göre, Çarşamba Mahallesi'nde yaşı küçük 2 kızı erkeklere pazarlayan Belgin Ç. (20) ve arkadaşı Selçuk S. (22), 1 ay önce çocuk polisinin operasyonu ile yakalanmıştı. "Küçük kızları fuhşa teşvik ve aracılık" suçundan adliyeye sevk edilen zanlılar mahkemece tutuksuz yangılanmak üzere serbest bırakılmıştı. Bunun üzerine savcılık bu karara itiraz ederek, bu kişilerin tutuklanarak cezaevine konmasını istedi. Savcılığın itirazını haklı bulan mahkeme, Belgin Ç. ve Selçuk S. hakkında yakalama emri çıkarttı.
 
Harekete geçen çocuk polisi, bayan çete lideri ve arkadaşını Çarşamba Mahallesi'ndeki evlerinde tekrar gözaltına aldı. Tutuklandığını öğrenen Belgin Ç., emniyete sokulurken kendisini tokatlarken, suç ortağı arkadaşı Selçuk S. ise gazetecilere sözlü saldırıda bulundu. Tutuklanan 2 şahıs cezaevine gönderildi.

İHA
Yayın Tarihi : 23 Ekim 2008 Perşembe 14:38:29


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?